Forum » Sedem umetnosti » Filmi za razmišljanje
Filmi za razmišljanje
Temo vidijo: vsi
WarpedGone ::
Film: Awake (2007)
Ni umetniška mojstrovina, te pa tam na sredi mal spodbije. Mislit ti da osnovna ideja: prešvoh anestezija.
Čips: Rebrasti čips s kislo smetano iz Lidla. Edini čips, ki mi je še dobr, vse ostalo mi je gravž.
Ni umetniška mojstrovina, te pa tam na sredi mal spodbije. Mislit ti da osnovna ideja: prešvoh anestezija.
Čips: Rebrasti čips s kislo smetano iz Lidla. Edini čips, ki mi je še dobr, vse ostalo mi je gravž.
Zbogom in hvala za vse ribe
bambam20 ::
D3m ::
Ta mi je bil pa nenormalno dolgočasen film.
Verjamem. Verjetno se ti je zdelo, da premalo govorijo.
Meni je bil zelo všeč. Glasba, kamera, čustva.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Ta mi je bil pa nenormalno dolgočasen film.
Verjamem. Verjetno se ti je zdelo, da premalo govorijo.
Meni je bil zelo všeč. Glasba, kamera, čustva.
Čar tega filma je, ker govorijo malo, večino naredi dogajanje :). Film bi razumel tudi, če ne bi sploh govorili. :).
PrihajaNodi ::
Če vam je bil drive ok kako da šimfate The Equalizer?
Pa btw film Awake je že bil tu gor.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
D3m ::
Nisem še videl Equalizer. A je tudi bolj malo dialekta?
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
PrihajaNodi je izjavil:
Ker je nerealen in izpade smešno, ko se Denzel pri svojih 50-ih preserava inse dela ultra hudega fajterja, ki v 30 sekundah do smrti pretepe 7 Rusov. Po tej sceni sem ugasnil.
V vseh filmih kjer igra Denzel je veiko govorjenja in nerealnega sranja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
PrihajaNodi je izjavil:
Ker je nerealen in izpade smešno, ko se Denzel pri svojih 50-ih preserava inse dela ultra hudega fajterja, ki v 30 sekundah do smrti pretepe 7 Rusov. Po tej sceni sem ugasnil.
V vseh filmih kjer igra Denzel je veiko govorjenja in nerealnega sranja.
Ne pretiravaj
Niso fajti pa pretiravanje tisto zakar je film dobr. Enako je pri Matrici in only god forgives. Film je dober zaradi recimo dialoga med prostitutko, mafijskim leaderjem... To je tisto kar je zame top pri tem filmu.
P.s. Pac ni drama, kdor pac rad gleda drame.
Zgodovina sprememb…
oo7 ::
Pa ne moreš primerjat Matrice z Equalizerjem
Kljub temu, da je Matrix 15 let starejsi film kot Equalizer je v vseh pogledih daleč boljši film.
Kljub temu, da je Matrix 15 let starejsi film kot Equalizer je v vseh pogledih daleč boljši film.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Ne trdim da je boljsi, slabsi film, gre se za idejo samo v obeh filmih. Tudi v matrici mi je sel kung fu sranje na k.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Ne trdim da je boljsi, slabsi film, gre se za idejo samo v obeh filmih. Tudi v matrici mi je sel kung fu sranje na k.
Matrica je Sci-Fi film.
Equalizer pa se začne kot resen film konča pa kot kak Transporter.
PrihajaNodi je izjavil:
Matrica je Sci-Fi film.
Se enkrat gre se za idejo, predvsem pa to da prostitutka realno nima sans. Kaj je vmes je balast, kot kung fu pri matrici.
PrihajaNodi je izjavil:
PrihajaNodi je izjavil:
Matrica je Sci-Fi film.
Se enkrat gre se za idejo, predvsem pa to da prostitutka realno nima sans. Kaj je vmes je balast, kot kung fu pri matrici.
Rosijo se mi očke zaradi prostitutke. Takšnih filmov imamo na tone. Matrica je presežek. Matrica je med drguim tudi pospešila prodajo DVD predvajalnikov. Equalizer pa pospešuje predvsem prebavo, da lažje greš na wc odstranit čips in smokie.
black ice ::
Preverite kateri filmi so že bili objavljeni. Drive je bil že najmanj trikrat omenjen, pa vedno ista debata.
GrimReaper ::
Time Lapse (2014) je vsekakor film, ki ti da še naslednji dan razmišljat. Pa seveda Interstellar in Predestination, če že govorimo o potovanju v času.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
IL_DIAVOLO ::
Dobro, da se je kar tako pojavil v stanovanju mafijskega šefa in brez pravega orožja vse pobil, je seveda totalno nerealno, ampak meni je bil film vrhunski, posebej zaradi načina, kako likvidirat nasprotnika, še nevideno. Na meni je pustil vtis
IL_DIAVOLO je izjavil:
Dobro, da se je kar tako pojavil v stanovanju mafijskega šefa in brez pravega orožja vse pobil, je seveda totalno nerealno, ampak meni je bil film vrhunski, posebej zaradi načina, kako likvidirat nasprotnika, še nevideno. Na meni je pustil vtis
Kako likvidirati nasprotnika že videno v filmu Sherlock Holmes pred petimi leti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Anney ::
Before I Go to Sleep 2014
Meni je bil film odličen, kljub ne najboljšim ocenam.
Še posebej prvo uro filma ker sploh ne veš kako in kaj in te skoz drži v negotovosti.
Meni je bil film odličen, kljub ne najboljšim ocenam.
Še posebej prvo uro filma ker sploh ne veš kako in kaj in te skoz drži v negotovosti.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
kuglvinkl ::
Whiplash
Masterpiece, že uvod je fantastičen. Zgodba gre sicer okrog mladega bobnarja, lahko bi šla okrog športnika, vojaka, skratka vse kar mora iti "čez", če naj šteje.
Take zadeve so postale redkejše kot sneg avgusta, ko pa pridejo, ti dajo za mislit za 14 dni. Če je pa zapakirano v čudovit izdelek, pa sploh.
Masterpiece, že uvod je fantastičen. Zgodba gre sicer okrog mladega bobnarja, lahko bi šla okrog športnika, vojaka, skratka vse kar mora iti "čez", če naj šteje.
Take zadeve so postale redkejše kot sneg avgusta, ko pa pridejo, ti dajo za mislit za 14 dni. Če je pa zapakirano v čudovit izdelek, pa sploh.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
Whiplash
Upam, da dobi oskarja za stransko vlogo si ga zasluži.
Zgodovina sprememb…
leiito ::
Ne vem če je kdo že omenil Adama Curtisa, če že o filmih "za razmišljat". Curtis je skupaj s Herzogom kralj dokumentarcev, ampak njegovi so drugačni od vseh ostalih, veliko uporabe arhivskih posnetkov, predvsem pa vedno zanimivo, poučno in izviren angle (razmišljanja, ne kamere). Enivej, po dolgem času je lansiral nov film, Bitter Lake. In ni o jezerih, vsaj ne v osnovi, je pa tak hit leta med dokumentarci, Virunga, ampak ni žal še nikjer na voljo.
Ozric ::
Ne vem če je kdo že omenil Adama Curtisa, če že o filmih "za razmišljat". Curtis je skupaj s Herzogom kralj dokumentarcev, ampak njegovi so drugačni od vseh ostalih, veliko uporabe arhivskih posnetkov, predvsem pa vedno zanimivo, poučno in izviren angle (razmišljanja, ne kamere). Enivej, po dolgem času je lansiral nov film, Bitter Lake. In ni o jezerih, vsaj ne v osnovi, je pa tak hit leta med dokumentarci, Virunga, ampak ni žal še nikjer na voljo.
Bravo! Definitivno za pogledat, priporočam. Nekonvencionalen pristop plus facti bruti...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ozric ()
radmannsdorf ::
Sicer ni film, je pa dokumentarec. O živalih na območju Černobila. Največja populacija volkov na svetu. Res huda reč za pogledat in razmislit, kakšen ekosistem smo drugje porušili, tukaj pa se postavlja nazaj.
krneki0001 ::
radmannsdorf je izjavil:
Sicer ni film, je pa dokumentarec. O živalih na območju Černobila. Največja populacija volkov na svetu. Res huda reč za pogledat in razmislit, kakšen ekosistem smo drugje porušili, tukaj pa se postavlja nazaj.
Ja, res zanimiv dokumentarec, sem ga že ene parkrat pogledal.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
radmannsdorf je izjavil:
Hvala za tole. Mi je polepsalo noc. Takole bi moralo izgledati
2\3 planeta. Sem pricakoval zivali s 3 glavami pa je bilo vse prej kot to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grozljivka (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19626 (3407) | Ganon |
» | Filmi, filmi, filmiOddelek: Sedem umetnosti | 7818 (876) | kuglvinkl |
» | Filmi z maščevalno vsebino (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13766 (5738) | kiFni |
» | ugani film (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Sedem umetnosti | 188101 (65876) | Hansb |
» | Dobri vojni filmi (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 39227 (27713) | Anney |