Forum » Omrežja in internet » 1 pay pal acc. in 2 kreditni kartici
1 pay pal acc. in 2 kreditni kartici
platinumm ::
Lepo pozdravljeni ,
zanima me ali lako preko enega Peypal Acc. plačujem z 2 ali večimi različnimi kreditnimi karticami (mastercard,visa...)? Ali si morem za vsako kreditno ustvariti nov pay pal acc. ?
Če gre preko enega paypal acc. me zanima kako nastavim da bi imel 2 ali več številk od kartic vnešen v Paypal račun ?
Hvala za odgovore :)
zanima me ali lako preko enega Peypal Acc. plačujem z 2 ali večimi različnimi kreditnimi karticami (mastercard,visa...)? Ali si morem za vsako kreditno ustvariti nov pay pal acc. ?
Če gre preko enega paypal acc. me zanima kako nastavim da bi imel 2 ali več številk od kartic vnešen v Paypal račun ?
Hvala za odgovore :)
platinumm ::
pri plačilu lahko torej izbiram s katero bi plačal ?
in kako se da to nastavit ? če vsete bi vas prosil za odgovor.
Hvala za razumevanje
in kako se da to nastavit ? če vsete bi vas prosil za odgovor.
Hvala za razumevanje
bastadu ::
V Paypal računu vneseš novo kartico in izbereš, katera je privzeta. Potem ti pa v postopku Paypal plačevanje najprej avtomatsko ponudi privzeto kartico, ki jo lahko pred potrditvijo plačila s spustnim menijem enostavno zamenjaš z drugo kartico, ki jo imaš vneseno v Paypalu ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 73 74 75 76 )Oddelek: Loža | 769846 (3252) | Buggy |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137580 (17544) | igi82m |
» | Žrtev PayPal vdoraOddelek: Loža | 7859 (2115) | HappyPills |
» | Paypal - vdor v račun - pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10089 (6459) | Ales |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21039 (18116) | Kwizlord |