Forum » Strojna oprema » Težave z diskom
Težave z diskom
alpha1 ::
Imam disk z IDE prikopom in ga hočem priklopit na sata3. Kupil sem adapter s katerim sem ga priklopil na sata3. Sedaj pa imam problem, ker mi določenih map ne odpre. Ne odpre mi datotek iz mape dokument in setings. Ko kliknem na wordov dokument mi piše World ne more odpreti dokumenta: uporabnik nima pravice za dostop. Disk imam priključen kot v usb vhod.
Han ::
Za IDE disk si kupil SATA adapter, priključenega imaš pa prek USB?!??? Ne razumem...
Bolje bi bilo, da bi zanj kupil ohišje in ga priklopil prek USB.
Bolje bi bilo, da bi zanj kupil ohišje in ga priklopil prek USB.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
kloko ::
Vprašanje je sicer res precej zmedeno zapisano, ampak s precejšnjo verjetnostjo bi rekel, da gre za težavo s pravicami dostopa do datotek, ki se reši s pomočjo "take ownership" operacije.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Access is denied" če hočem iniciirat disk (zunanji)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1977 (1468) | ncop1 |
» | Povezava 2 računalnikov in medsebojni prenos datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17090 (15770) | imagodei |
» | Kupljen adapter IDE V SATA in obratno noče delatiOddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1274) | WinXP |
» | Zunanji trdi disk 500 GB -- akcija Hofer -jutri (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 20269 (14469) | MISKO_GR |
» | 2diska@sata si3112 = problemOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (830) | fictionel |