Forum » Zvok in slika » Logitech z 5500
Logitech z 5500
MAJHEN ::
Pozdravljeni!
Se opravičujem, če je tema že odprta. Pišem vam ker me zanima, če ima kdo satelit zvočnik in center za omenjeni set logitech z - 5500? Kupim!
Hvala za odgovor LP
Se opravičujem, če je tema že odprta. Pišem vam ker me zanima, če ima kdo satelit zvočnik in center za omenjeni set logitech z - 5500? Kupim!
Hvala za odgovor LP
MAJHEN ::
Pozdravljeni!
Res ni nikogar, ki bi ali imel za prodati ali bi vedel kakšni zvočniki pašejo not, da bi jih zamenjal..
LP
Res ni nikogar, ki bi ali imel za prodati ali bi vedel kakšni zvočniki pašejo not, da bi jih zamenjal..
LP
kratos ::
Pomoje je najbol da kontaktiraš uradni servis za logitech (eventus - http://www.eventus.si/servis ) in jih vprašaš kje bi se dalo dobit oz. če imajo oni kakšnega za prodajo, meni so ga zamenjali ob uveljavitvi garancije.
Drugače ti ostane pa samo ebay oz. amazon.
Drugače ti ostane pa samo ebay oz. amazon.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kratos ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E-mail podpora na mimovrstah?Oddelek: Kaj kupiti | 1765 (1075) | kratos |
» | Kakovost zvočnikov Logitech Z506, 5.1Oddelek: Zvok in slika | 2733 (2342) | fireX88 |
» | Brenčanje novih zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 3010 (2604) | bibip |
⊘ | Kje v sloveniji servis za creative zvočnike???? kateri 6.1 ali 5.1 priporočate do 60.Oddelek: Strojna oprema | 1464 (1365) | Stepni Volk |
» | problem z zvočniki Z-2200Oddelek: Pomoč in nasveti | 1374 (1153) | nokia6310 |