Forum » Mobilne tehnologije » ROM - Galaxy S3 mini
ROM - Galaxy S3 mini
Zvezdica27 ::
živ,
torej, imam Galaxy S3 mini in bi ga moral rootati ter ROM-ati na Cyanogen ali stock 4.2 (trenutno 4.1.2 in so težave, USB ne prepozna, par zadev ne dela, kr neki...).
Problem je v tem, ker je tega na netu bolj malo, imam tudi SGS 1 in ni problema, ker je vodičev in ROMov neskončno sem vse sam, tko pa bi rabil par nasvetov kako prav rootati (verzije ne najdem za pravilni root, nočem pa brickati) oziroma dati gor 4.2, najraje Cyanogen ali stock.
Pa še nimam win mašine (linux) in dejansko nimam dostopa do win računala da bi to uredil (bi moral prav k prijatelju...).
A mi lahko kdo malo pomaga, če je kdo že rootal in modal s3 mini
zz
torej, imam Galaxy S3 mini in bi ga moral rootati ter ROM-ati na Cyanogen ali stock 4.2 (trenutno 4.1.2 in so težave, USB ne prepozna, par zadev ne dela, kr neki...).
Problem je v tem, ker je tega na netu bolj malo, imam tudi SGS 1 in ni problema, ker je vodičev in ROMov neskončno sem vse sam, tko pa bi rabil par nasvetov kako prav rootati (verzije ne najdem za pravilni root, nočem pa brickati) oziroma dati gor 4.2, najraje Cyanogen ali stock.
Pa še nimam win mašine (linux) in dejansko nimam dostopa do win računala da bi to uredil (bi moral prav k prijatelju...).
A mi lahko kdo malo pomaga, če je kdo že rootal in modal s3 mini
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LG Optimus 4X HD (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 93752 (43688) | dr.Akula |
» | Galaxy Ace 2 rootOddelek: Mobilne tehnologije | 3354 (2599) | Nermal |
» | Microsoft: androidne apikacije na Windows Phone ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 26138 (21868) | filip007 |
» | Počasen androidOddelek: Mobilne tehnologije | 7460 (5467) | DarkJedi8x |
» | Kateri telefon si trenutno lastite (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7793 (6238) | lvlOne |