Forum » Pomoč in nasveti » Excel - spremenjen zapis
Excel - spremenjen zapis
beni ::
Živjo,
Office 2010, Excel, licenčno.
V tabeli so med drugimi stolpci tudi stolpci datum, vrednost 1 in vrednost 2. Tabela se dopolnuje dnevno.
Danes se je tabela odprla tako, da so širine stolpcev fiksno enake, vrednost datuma ni 19.09.2013 ampak 41536, vrednost 1 ni 1.234,56 € ampak 1234.56, vrednost 2 pa je formula, namesto izračunane vredsnosti.
Vse vrednosti so levo poravnane in se ne dajo poravnati v desno.
Ročna sprememba ne uspe, celice niso zaklenjene.
Pojavljajo se prvi znaki obupa.
Prosim za pomoč.
LP
Office 2010, Excel, licenčno.
V tabeli so med drugimi stolpci tudi stolpci datum, vrednost 1 in vrednost 2. Tabela se dopolnuje dnevno.
Danes se je tabela odprla tako, da so širine stolpcev fiksno enake, vrednost datuma ni 19.09.2013 ampak 41536, vrednost 1 ni 1.234,56 € ampak 1234.56, vrednost 2 pa je formula, namesto izračunane vredsnosti.
Vse vrednosti so levo poravnane in se ne dajo poravnati v desno.
Ročna sprememba ne uspe, celice niso zaklenjene.
Pojavljajo se prvi znaki obupa.
Prosim za pomoč.
LP
Pojma nimam ...
mgermo ::
Formating se je pobrkal. Nevem če ti bo kdo znal pomagati brez da zadeve vidi. Če ni fajl kakšna skrivnost, je najbolje, da ga nekam naložiš, da si ga lahko snamemo in ogledamo.
beni ::
Sem očitno imel srečo.
odprl sem nov list, prekopiral vse vrstice in so se pojavili vsi podatki v pravi obliki.
Uff.
odprl sem nov list, prekopiral vse vrstice in so se pojavili vsi podatki v pravi obliki.
Uff.
Pojma nimam ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | excel funkcijeOddelek: Programska oprema | 2746 (983) | Selotejp |
» | Pomoč ExcelOddelek: Programska oprema | 6375 (6062) | mk766321 |
» | ExcelOddelek: Pomoč in nasveti | 2486 (1775) | Spider9 |
» | [Excel] problem z makrojem, visual basic (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5664 (5127) | steev |
» | Vprašanje za SQL poznavalceOddelek: Programiranje | 1227 (1052) | zdravc |