Forum » Pomoč in nasveti » Sesuvanje NF7 z 2200 Tbred!
Sesuvanje NF7 z 2200 Tbred!
maksimvs ::
Nabavil sem sledečo konfiguracijo:
Abit NF7
Athlon 2200+ TbredA, + Zalman 6000 AlCu
Radeon 9500
Prvi problem je da imam konstantno visoko temperaturo. V zaprti kišti, obrati venta na max CPU 100% ima 67°! Ohišje je Chieftec midi tower.
Drugi problem je da se stalno sesuva takoj ko zaženem Unreal2 oz. kako drugo grafiko.
Vse driverje smo updejtal pa nič bolje.
Še to: napajalnik je dovolj močan, Chieftec 300w!
V 3Dmarku 2003 dobim 2443 markov kar se mi tudi malo zdi!
Prosim kake ideje!?
Abit NF7
Athlon 2200+ TbredA, + Zalman 6000 AlCu
Radeon 9500
Prvi problem je da imam konstantno visoko temperaturo. V zaprti kišti, obrati venta na max CPU 100% ima 67°! Ohišje je Chieftec midi tower.
Drugi problem je da se stalno sesuva takoj ko zaženem Unreal2 oz. kako drugo grafiko.
Vse driverje smo updejtal pa nič bolje.
Še to: napajalnik je dovolj močan, Chieftec 300w!
V 3Dmarku 2003 dobim 2443 markov kar se mi tudi malo zdi!
Prosim kake ideje!?
boštjan ::
a to temperaturo kaže BIOS ali kak program v winsih.Si naložo na novo winse in je pasta dobro na proc namazana.
tropinovec ::
problem (navidezno ) previsoke temperature boš rešil z novim BIOSOM...
imam enako plato in je tudi pri meni kazalo 68 stopinji pri odprti kišti - pri novem biosu pa imam pri zaprtem ohišju 53 stopinj...z abitove strani si potegni tudi novo verzijo HARDWARE doctorja ker ti stara ne bo več delovala!
imam enako plato in je tudi pri meni kazalo 68 stopinji pri odprti kišti - pri novem biosu pa imam pri zaprtem ohišju 53 stopinj...z abitove strani si potegni tudi novo verzijo HARDWARE doctorja ker ti stara ne bo več delovala!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tropinovec ()
maksimvs ::
Hladilnik je dobro gor dan, namazan... Tudi ko dam DVD v player se takoj pojavijo motnje in zadeva zmrzne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PrevročeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1630 (1262) | krucymucy |
» | Koliko se greje vaš mlinčekOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2106 (1404) | tx-z |
» | Kaj pravite na te temperature?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1861 (1094) | mare87 |
» | Kateri Athlon?Oddelek: Kaj kupiti | 1857 (1206) | Dr_M |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2450 (1473) | Markoff |