Forum » Pomoč in nasveti » wireless ne dela-hacker?
wireless ne dela-hacker?
turist1 ::
danes mi wireless ne dela. nič nisem stikal po routerju. vsi kabli bp. wireless radio je ON v nastavitvah.
preko LANa mi dela net... sploh ne zazna mojega omrezja "hisa"... najde mi pa druga omrezja od sosedov...
dd-wrt build 12548M.
kak nasvet wrt54gl je router...
sem pa tole zasledil na routerjju:
Received (RX)
100%0 OK, no error
Transmitted (TX)
0%0 OK, 432 errors
PPTP StatusDisconnected
kaj je narobe?...
preko LANa mi dela net... sploh ne zazna mojega omrezja "hisa"... najde mi pa druga omrezja od sosedov...
dd-wrt build 12548M.
kak nasvet wrt54gl je router...
sem pa tole zasledil na routerjju:
Received (RX)
100%0 OK, no error
Transmitted (TX)
0%0 OK, 432 errors
PPTP StatusDisconnected
kaj je narobe?...
katere nastavitve... mislim da so vse nastavitve ok?.. ne bi rad kaj zmesal... :)
če bi strela kaj skurila potem tudi preko kabla ne bi net delal.. sklepam.. kaj naj odprem router??? star je 3leta...
če bi strela kaj skurila potem tudi preko kabla ne bi net delal.. sklepam.. kaj naj odprem router??? star je 3leta...
Samson ::
Probaj zamenjati napajlnik. So se ze pojavljali problemi zaradi njih - nepravilno delovanje in podobno.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Robi :P ::
tut men se na wrt54gl zgodi včasih da ga ne najde enostavno ga ni pa je vse ok... restart mi je vedno pomagal... :D
gapic_8 ::
si preveril ali imaš dostop do ruterja?
ponavadi preko IP: 192.168.1.1 z uporabniškim imenom in geslom?
se opravičujem, nisem uredu prebral in nisem opazil da so težave že s samo povezavo na ruter. Se opravičujem
si preveril ali imaš dostop do ruterja?
se opravičujem, nisem uredu prebral in nisem opazil da so težave že s samo povezavo na ruter. Se opravičujem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gapic_8 ()
ni potrebe po opravičilu pravzaprav je reset rešil zadevo... mi je pa čudno, ne vem kaj je bil vzrok nedelovanju wirelesa... hvala vsem
helo ::
reboot bi pomenilo če bi le kabel izklopil.... če pa drzis gumb ti pa zbrise vse nastavite.. boš vedel za drugič..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do ruterja in modema kako nastavitOddelek: Pomoč in nasveti | 3595 (3343) | StajercSSS |
» | Kako povezat dva routerja?Oddelek: Omrežja in internet | 4510 (4287) | Piqui |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52149 (23899) | simone |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23309 (22225) | MTB |
» | Težave z inštaliranjem Linksys-a WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 1703 (1378) | Tilen |