» »

temperatura celerona

temperatura celerona

jurre ::

na enmu racunalnik mam celerona 1,3 ghz, z mikro atx plato, integrirano graficno in ostalo, nc kj taga da oddajal prov velik toplote
pa mi kaze temperaturo ob normalnem delovanju 45°C, kar se mi zdi velik glede na to da mam na celeronu 2ghz max.32° C
pa sm dodal spredaj v skatlo en ventilator (tko kot na 2ghz kjer je temperatura padla za ene 8°) pa kaze isto stopinj! pa je vent prov da not zrak vlece, pa se kupu se enga pa ga dal spredaj pa starega zadaj, pa zarad tega da nov ropota k hudic ni nc mn k 45°!8-O

kako bi to zmansov?

jurre ::

aja pa se pasto sm kupu da sm mal namazov k je blo prj sam tist od box coolerja pa je isto

rhabdo ::

Jaz imam tudi celerona 1300 pa imam 43C! Imam titan cu5tb bakren hladilnik! Mene tudi zanima če je to v redu temperatura? Imam pa še dva 80mm ventilatorja na stranici, ki pihata zrak v ohišje!
Hvala za odgovore!
LP

Spajky ::

To je popolnoma normalna temperatura, če je merjena z interne diode! (jest mam zdej 44°C 1.0A@1,35G) ni straha, zdrži tudi 80°C :-))) 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

~Panter~ ::

Hm, jest pa 39° v škatli pa 27°. Pa na procu mam vulcanota7+ s pasto. Na stranic je en vent k piha vn, če ga pa ugasnem, naprimer k filme gledam, ker je preveč glasn, pol zraste temp ohišja na ene 30, 32, proca pa na 42. Pa vulacanota mam skoz na najmanjših obratih, se ga ne sliš, je vent na tranic velik bl glasn. Je pa zanimiv da tud če vulcanota našponam na 6200 obratov, temperatura procesorja skor ne pade, res ni skor nč razlike :\
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

Marjan ::

Imate pa kar visoke temperature...?

Jaz imam Tulca 1.2@1.6, pa je T proca 36°C in to na najtišjem sistemu (3000/min).
Če vente našopam do max. pa je T proca 33°C, samo je škoda ušes, za te tri stopinje.

Je pa res, da imam bakren hladilnik z AS3 na zbrušenem procu 8-)

Aja, sem ga probal navit do maximuma, kar je v hladni sobi zneslo fsb=141MHz. Kar ustreza 1700MHz.
Na fsb=142 pa mi ni prišlo v Win. Pa ni bila problem temperatura proca, tudi mosfete sem hladil in so bili kar topli!
...očitno je to maximum od bx440 čipseta :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Temperatura cpu

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
383044 (1816) rejven
»

temperature!!!!!!!!

241644 (1341) nuclear
»

Temperatura AMD XP 2000P+ ???

231774 (1401) Bremzi
»

hlajenje pri 60 stopinjah....

131072 (834) phoinix
»

Kakšno temparaturo ima vaš procesor? (strani: 1 2 3 )

1018024 (5814) the_unborn

Več podobnih tem