Forum » Loža » Problemi s hraklanjem
Problemi s hraklanjem
gimnazija123 ::
Torej, kot že nakazuje naslov imam velike težave s hraklanjem. Očitno sem umetno ustvaril potrebo po tem, da moram hrakniti. Ne vem pa kako, ampak postopoma se je pač zgodilo, da imam na vsakih nekaj 10minut enostavno polna usta in moram pljuniti. Na začetku me zadeva ni motila, sedaj pa je že precej nadležno, ker se enostavno sploh več ne morem nadzirati, tudi če poskusim, da ne bi,enostavno več kot 2 uri ne zdržim in me zanima, če kdo ve kako bi se tega odvadil. Nisem pa kadilec, mogoče kak čik, ko gremo ven, to je pa tudi to. Sem pa s tem 'pljuvanjem' začel med treningi, tekmami, kasneje pa se je to stopnjevalo in sedaj recimo medtem, ko sem na računalniku na vsake toliko pljunem v koš ob sebi in se mi vse skupaj zdi že res ogabno, zato me tudi zanima, če kdo ve, kako bi se te zadeve lotil.
KruceFix ::
Če imaš probleme s preveč sline, je možno tudi da imaš problem z akutnim vnetjem v ustih (afte, izraščanje zob)?
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
Mesar ::
Če imaš posodico za pljunke ob sebi razumem, da je težko. Postavi jo pred ali za tipkovnico potem boš lažje pljuval... samo pazi, da nebo po monitorju letelo, razen če te to ne moti, potem kar v monitor pljuvaj...
Your turn to burn!
jizzer ::
Idi k zdravniku. Jaz sem ga obiskal in mi je predpisal Avamys. Enkrat dnevno si ga stisnem v nos. čez 4 tedne morem nazaj na pregled in bi naj bilo bolje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urolog (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17138 (12433) | tony1 |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 37764 (28624) | spegli |
» | Problemi z očmi (poškodbe steklovine...) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25400 (6398) | techuser |
» | si.Mail 0.7.6 - RC1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8708 (5652) | krho |