» »

RAM NANYA

RAM NANYA

tris ::

Sicer je tema bolj za v kakšen drug forum ampak glede na to , da je ravno govora o RAM-ih me zanima kakšni so v naslovu omenjeni NANYA RAM-i v primerjavi z drugimi.

PS:
No ...pa še če se me kdo usmili......kako ZA ZAČETEK naviti spodnjo konfiguracijo brez bojazni , da se mi kaj sesuje ali pa da se bi stvar nenormalno pregrevala(trenutno CPU max do 47°C ):
8 RDA+, AMD 1700 tbB , 1 x 256 RAM(333)Nanya, Manli Radeon 9000 Pro 128, Zalman 6000 Al-Cu,.....+ 2 x 80mm ventilator v ohišju(spredaj+zadaj)
Sam si resnično ne upam preveč experimentirat (še nikoli nisem navijal), ker trenutno(in še nekaj mesecev) nujno rabim PC in nočem , da se mi kaj sesuje.:O .

hvala vsem ........dobrotnikom......:)

...pa brez zamere.......:\

morphling1 ::

Zakaj potem sploh čutiš potrebo po navijanju, če te je po drugi strani tako strah ??
Jaz pravim da moraš te stvari vse sam dati čez, ker edino tako se učis iz svojih napak, torej trial by error.
Če ne boš pretirano dvigoval napetosti NE MOREŠ nič skuriti in uničiti, samo nestabilno lahko postane in se ti v najhujšem primeru sesuje sistem. Se pravi delaj v majhnih koralih ter vmes preverjaj stabilnost na daljši rok, tako res nič ne more iti narobe, če ne gre več pač ne gre, kombinacij nastavitev imaš ogromno torej veliko veselja ob igranju.

Nanya je čisto ok spomin, pač srednja klasa, kot VW :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

RAM DDR2

Oddelek: Pomoč in nasveti
152354 (2197) Brias
»

Navijanje prescotta 3,0 - voltaža in FSB

Oddelek: Navijanje
261280 (1088) Pyr0Beast
»

Zakaj se mi rač. med igro resetira?

Oddelek: Pomoč in nasveti
141194 (954) mkonci
»

Kwa je bolše: AMD 1700+ & 2500+ (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
534467 (3468) Mulh
»

Kaj naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
151019 (875) delfinus

Več podobnih tem