Forum » Zvok in slika » Zajem slike na računalniku - Screen Recorder
Zajem slike na računalniku - Screen Recorder
Ask98 ::
Lepo Pozdravljeni!
Iščem primeren Screen Record program za moj računalnik.
Potrebujem takšnega, da bi z njim lahko snemal video posnetke na you tube(da ne bi potreboval you tube downloaderja), poskusil sem z Camtasia Studio vendar je snemal z premalo FPS(tudi, če sem nastavil na višje), da bi lahko snemal film.
Če kdo pozna kakšen takšen program naj kar napiše.
HVALA za vsak odgovor. ;)
Iščem primeren Screen Record program za moj računalnik.
Potrebujem takšnega, da bi z njim lahko snemal video posnetke na you tube(da ne bi potreboval you tube downloaderja), poskusil sem z Camtasia Studio vendar je snemal z premalo FPS(tudi, če sem nastavil na višje), da bi lahko snemal film.
Če kdo pozna kakšen takšen program naj kar napiše.
HVALA za vsak odgovor. ;)
Ask98 ::
ne ne, rabim video capture program za snemanje videov, nekaj podobnega kot camtasia studio, vendar program mora bolje snemati videje.
Yacked2 ::
Meni se Camtasia Studio najbolje obnese, pri drugih se mi pa ko snemam del v vmware pojavijo črne črte, drugače imaš hypercam
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Spajky ::
@ Ask98 : Probaj npr. OL YT video DL-er, če ti odgovarja : http://dirpy.com/studio/ ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Yohan del Sud ::
Naj me avtor originalnega prispevka popravi, ampak se mi zdi, da bi rad snemal cel zaslon in zadržal neko (originalno) kvaliteto youtube posnetkov?
Jok brate. Jabuka, hruške in slive.
Jabuke (od bobovcev do zlatih delišesov) so že itak sami posnetki različne kakovosti na youtubu, kjer FPS-ji nimajo blage veze, hruške so tvoj način zajema tega šmorna, in slive, hja, če snemaš vse skupaj na zaslonu s telefonom. Ja tudi to eni delajo.
Hruške, kot so Camstasia in Hypercam, so namenjeni predstavitvam in šolski rabi. Delujejo, če jih jemlješ kot take. Jabolka so direktni zajemi youtuba (Freemake Video Downloader in drugi predlogi tu). Nekje vmes je Fraps (kutina?), potratna zadeva, v glavnem z njim merijo fps pri špilih. Poskusi, če bo zadovoljivo.
Jok brate. Jabuka, hruške in slive.
Jabuke (od bobovcev do zlatih delišesov) so že itak sami posnetki različne kakovosti na youtubu, kjer FPS-ji nimajo blage veze, hruške so tvoj način zajema tega šmorna, in slive, hja, če snemaš vse skupaj na zaslonu s telefonom. Ja tudi to eni delajo.
Hruške, kot so Camstasia in Hypercam, so namenjeni predstavitvam in šolski rabi. Delujejo, če jih jemlješ kot take. Jabolka so direktni zajemi youtuba (Freemake Video Downloader in drugi predlogi tu). Nekje vmes je Fraps (kutina?), potratna zadeva, v glavnem z njim merijo fps pri špilih. Poskusi, če bo zadovoljivo.
www.strancar.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Yohan del Sud ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje namizjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2315 (1810) | Tr0n |
» | Program za snemanje dogajanja na zaslonuOddelek: Programska oprema | 2694 (2345) | r3dkv1c4 |
» | Snemanje zaslona računalnika - kateri program za snemanje TVOddelek: Pomoč in nasveti | 1407 (1288) | Rainbow Dash |
» | Snemanje zaslona / Screen Recording - z čim ? :OOddelek: Programska oprema | 7575 (7057) | dzinks63 |
» | Program za snemanje zaslonaOddelek: Programska oprema | 1417 (1306) | Codename_47 |