» »

NFS6 skurla racunalnik?

NFS6 skurla racunalnik?

RiNC ::

Vceraj zvecer se mi je zgodilo nekaj cudnega, pa mi stvari do danes se ni uspelo razresit.
Spilal sem namrec NFS6 kaki 2 uri, nakar mi v koclivi situaciji vgasne monitor 8-O? Racunalnik je ostal prizgan, ce je delal se zvok, pa se zal ne spomnim. Ok, hocem resetirat comp, ne gre. HA? Vgasno sem ga lahko samo tak, da sem potegno ven kabl za strom.
Nakar hocem ponovno prizgat racunalnik, pa ta noce zalaufat.
Ok, to zgleda tak, da se na monitorju nic ne pokaze, diski se zalaufajo, tudi vent na procesoru, ... na maticni pa gorijo vse 4 indikacijske LEDdiode rdeče barve.
Razstavo sem ze celi comp, zalaufal samo maticna+procesor+ram+graficna, pa ne dela.

Sistem:
- maticna MSI K7T pro
- AMD Athlon 1300
- SDRAM 512Mb
- Ati Radeon 9000 pro 64Mb
- 2x Fujitsu disk (20Gb, 10Gb)
- Dvd, CD-RW, modem, mrezna, tv-kartica
- Windows XP

Kaksen predlog?

TheHijacker ::

Poskusi s drugo grafično in pa ramom... Ponavadi gre to najprej...

Potem poskusi nov napajalnik, na koncu pa krivi osnovno ploščo...
http://www.google.si

c3R4R ::

najprej poskusi zamenjat grafo... po mojem mnenju je glavni krivec za to kar se ti je nardil... sam, lohk bi... dej probi tut rame zamenjat:D! Pa prestavljaj jih mal po režah, mogoče je blo kej na ram reži narobe!

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

RiNC ::

Koncno zdaj dela vse, vendar pa po takem cudezu kot je nehalo delat.

Uposteval sem nasvet in dal not starega GeForca, masina se je zalaufala, torej je sla graficna?

He, kaj bote pa na to zaj rekli?
Sem vzel ven GeForca pa dal nazaj not Radeona, pa masina dela8-O?
V cem je zaj tu stos? Prej sem enih 10x dal ven pa not Radeona, pa ni nic pomagalo, zaj pa ko sem dal zmes not drugo grafo, pa vstajenje od mrtvih???

speed machine ::

Jz sem mel iste probleme z rami nekaj časa. Windovsi se niso hotl zagnat in so javljal napako, da je neki narobe z pomnilnikom. Pa sem prestavlu ram po režah pa nič. Dokler nisem dal drugega rama not. Potem pa je zalavfu. Pol sem dal spet prejšnje rame not in ni bilo več problemov.

RamOne ::

Bi reku da je tudi plata...
Sem imel podeoben problem, plata MSI K7T pro2a mi je po kakem letu zacela na lepem nagajat. Ko sem comp prizgal je bil black screen, skratka nic od nic. Sem probu vse mogoce in ni delal. Pa jo peljem na servis, tam pa serviser prizge comp in dela 8-O . Ok, peljem domov, stvar dela kak teden pa zopet isti problem. Peljem na servis pa mu tam dela???
Sem vse variante probu od napajanja, grafa, ram,... nic. Ko mi je v tretje crknla sem spet pelu na servis :\ in tudi tam ni delal. So ga potem razsraufal, pa je bil baje en vijak pod plato, ki je zgleda povzrocal kratek stik... Peljem domov in po nekaj casa ne dela vec sploh.
Na koncu so mi plato zamenal, zdej dela bp (morm na les potrkat :) )

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nForce2 & ATI Radeon kompatibilna?

Oddelek: Strojna oprema
71421 (1198) eee
»

Radeon 9000pro se izklaplja

Oddelek: Strojna oprema
14944 (748) jest10
»