» »

Prenosnik HP EliteBook 8770w 2,4 GHz (LW994TC)

Prenosnik HP EliteBook 8770w 2,4 GHz (LW994TC)

racunalnicar ::

Pozdravljeni,

v naslednjem tednu imam namen kupiti omenjenega Elitebooka. Zanima me, če ima kdo izkušnje s tem modelom, in kakšne?
Odločil sem se za 17,3", i7, 8GB, SSD+HDD - kolikor sem našel, ima ta model navedene specifikacije in najnižjo ceno.
Povezava do trgovine.

Hvala za nasvete!

Mietzsche ::

V Ljubljani zraven Metelkove je ena firma EC d.o.o. Jaz sem ga tam pred parimi leti dobil za 1890€, ko je preko interneta stal preko 2100, tako da se ti mogoče splača čekirat

Drugače so Elitebooki čudovite mašine, a težke za prenašat. Imaš tudi modele z Dreamcolor monitorji, ki so res ultimativni (drastično boljši celo od Applovih), samo mislim, da jih zdaj tržijo za bistveno več denarja kot nekoč

Najlepša hvala, bom preveril tudi ceno pri njih.
Res so težke, mogoče ne najlepše, vendar po vsem prebranem izgleda, da tudi edine primerne za uporabo. Probooki se menda grejejo kot kres. :D

Zgodovina sprememb…

Mietzsche ::

racunalnicar je izjavil:

Najlepša hvala, bom preveril tudi ceno pri njih.
Res so težke, mogoče ne najlepše, vendar po vsem prebranem izgleda, da tudi edine primerne za uporabo. Probooki se menda grejejo kot kres. :D

Ma ja, HP se potrudi samo pri poslovnih modelih. Potrošniški modeli so bolj Acerjevo področje

Sem pa našel tudi en Acerjev model s podobnimi karakteristikami in precej nižjo ceno, vendar nekako bolj zaupam HPju. Klik.

Tale EC je res neverjeten - tako ugodne ponudbe, kot sem jo dobil, ne bi nikoli pričakoval. EliteBook je za 400€ ugodnejši kot na spletu, je pa res, da je skupna vrednost ponudbe čez 5000€. Hvala še enkrat za kontakt!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik za gradbenega inženirja

Oddelek: Kaj kupiti
384569 (3131) seminal
»

Se splača kupiti ta prenosni računalnik?

Oddelek: Pomoč in nasveti
172280 (1793) care20
»

Prosim mnenje graficnega oblikovalca (strani: 1 2 )

5916822 (15144) kunarepatica
»

HP - primerjave (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9823002 (21468) Malajlo
»

Rabim nasvet za nakup laptopa!

202371 (2112) boogie_xlr

Več podobnih tem