Forum » Zvok in slika » tv zvok na glasbenem stolpu
tv zvok na glasbenem stolpu
david1993 ::
Pozdravljeni
Tukaj na enih od tem sem že prebral kako priklopiti da bo tv zvok na glasbenem stolpu, vendar nisem znal sem raje odprl novo temo in povem katero televizijo in glasbeni stolp imam če mi lahko kdo pomaga.
Imam televizijo Philips LCD TV 32PFL5405H in glasbeni stolp Sony RX99.
slika priključkov na tvju je na tem linku
stolp pa ma odzadi priključke za video(audio) out, ter za nek MD out in še za nek woofer.
prvo sem poskusil z kablom jack na dva činča, v tv priključil v priklop za slušalke na stolpu pa video(audio) out nastavil na stolpu na video funkcijo in ni blo nč. Potem sem isto ponovil s kablom činč ter s skart in/out razdelilcem in nič ni delalo. Udzadi je še prijluček digital audio out če lahko kako preko tega ali kako drugače?
hvala za pomoč
Tukaj na enih od tem sem že prebral kako priklopiti da bo tv zvok na glasbenem stolpu, vendar nisem znal sem raje odprl novo temo in povem katero televizijo in glasbeni stolp imam če mi lahko kdo pomaga.
Imam televizijo Philips LCD TV 32PFL5405H in glasbeni stolp Sony RX99.
slika priključkov na tvju je na tem linku
stolp pa ma odzadi priključke za video(audio) out, ter za nek MD out in še za nek woofer.
prvo sem poskusil z kablom jack na dva činča, v tv priključil v priklop za slušalke na stolpu pa video(audio) out nastavil na stolpu na video funkcijo in ni blo nč. Potem sem isto ponovil s kablom činč ter s skart in/out razdelilcem in nič ni delalo. Udzadi je še prijluček digital audio out če lahko kako preko tega ali kako drugače?
hvala za pomoč
- spremenilo: david1993 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Priklop glasbenega stolpa na TVOddelek: Zvok in slika | 7725 (3332) | matjazekk |
» | 3.5mm -> toslinkOddelek: Zvok in slika | 6529 (5099) | Mavrik |
» | Povezava glasbenega stolpa z LCDjemOddelek: Zvok in slika | 3612 (2633) | UNIVERZUM |
» | glasbeni stolp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4639 (4060) | Xgeneration |
» | Vprašanje, glede racunalnika in zvocnikov..Oddelek: Zvok in slika | 1640 (1419) | Shadowman-x |