Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem port forwardat UDP 3074
Ne morem port forwardat UDP 3074
xxurban ::
Vse porte lahko lepo forwardam, le tega ne. Imam siolov modem, in nanj priklopljen TP-link router. Na obeh je ta port forwardan, ampak PFPort checker mi piše da ni. Tudi v igri mi piše NAT type še vedno moderate.
Kaj lahko storim?
Hvala za pomoč!
Kaj lahko storim?
Hvala za pomoč!
Hayabusa ::
Imaš dvojni NAT.
Prestavi siolov modem v bridge mode (klic na helpdesk)in vzpostavi pppoe sejo na TP-linku (wan type: pppoe), kjer tudi samo forwardaš port na posamezen lan ip.Vse pcje priklopiš na TP-link.
Prestavi siolov modem v bridge mode (klic na helpdesk)in vzpostavi pppoe sejo na TP-linku (wan type: pppoe), kjer tudi samo forwardaš port na posamezen lan ip.Vse pcje priklopiš na TP-link.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
xxurban ::
Trenutno imam takole: Vse porte najprej forwardam na Siol modemu do routerja, nato pa imam iste porte forwardane na routerju na moj static IP. Na routerju imam vzpostavljeno PPPoe povezavo. PC-je in konzole imam na TP-linku. Zanimivo je, da vsi drugi porti delujejo . A bridge mode odpre vse porte in jih lahko kontroliraš z routerjem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | innbox v60u nastavitve (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 33205 (12113) | Lonsarg |
» | Siol box + routerOddelek: Omrežja in internet | 5681 (4022) | Daniel |
» | Odpiranje porta ->SIOL Modem->Router->moj pcOddelek: Omrežja in internet | 4029 (3661) | SaXsIm |
» | Težava s TP-linkomOddelek: Omrežja in internet | 4548 (4063) | Hayabusa |
» | TP-LINK TL-WR1043ND problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1918 (1773) | tony1 |