Forum » Omrežja in internet » RJ45 vtičnice
RJ45 vtičnice
čuhalev ::
Kje dobiti najugodneje nadometne in podometne vtičnice za utp, ftp, cat5e in cat6. (vse kombinacije me zanimajo) Če ima protiprašna vratca, ni pomembno, sicer pa bi raje imel takšne, ki lahko „gledajo“ pod kotom.
Opazil sem, da so te zadeve najpogosteje ločene, vendar mislim, da ne paše vsak „osnovni element“ vse poprek, zato iskanje kombinacij ni ravno enostavno.
Opazil sem, da so te zadeve najpogosteje ločene, vendar mislim, da ne paše vsak „osnovni element“ vse poprek, zato iskanje kombinacij ni ravno enostavno.
Gapi ::
Remis Pokliči, ker cenik na njihovi strani je iz leta 2004. Firma naj bi še obstajala.
Ti iščeš tole predvidevam.
Ti iščeš tole predvidevam.
No person is rich enough,to buy back his past.
RejZoR ::
Merkurji imajo od Le-tehnike, al pa če si iz kranja greš k njim če imajo trgovino za končne potrošnike.
Imajo pa od naših tud TEM Čatež in Elektromaterial Lendava take vtičnice. Primarno so sicer podometne ampak imajo v sklopu modularnih sistemov tud ohišja, da jih spremeniš v nadometne.
Imajo pa od naših tud TEM Čatež in Elektromaterial Lendava take vtičnice. Primarno so sicer podometne ampak imajo v sklopu modularnih sistemov tud ohišja, da jih spremeniš v nadometne.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje glede montaže rekuperatorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1234 (924) | techuser |
» | Napeljava kablaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6539 (4113) | mirator |
» | Kabel CAT 6eOddelek: Omrežja in internet | 9531 (8508) | čuhalev |
» | 1GBase-T: distribucijski panel, kabel in vtičniceOddelek: Omrežja in internet | 2492 (2258) | an0nimen |
» | Novogradnja, elektroinštalacije, kabli...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6388 (5934) | LordTado |