Forum » Omrežja in internet » MojBlink- onemogočeno
MojBlink- onemogočeno
mihec23 ::
A mogoče kdo ve, kaj je narobe s stranjo Mojblink.si? Kako bomo pa torrente pobirali in do kdaj bo tako?
Hvala in lp
Hvala in lp
- zaklenil: Mavrik ()
dottor ::
Mojblink.si mi vrže na frendi.si. Kar se MojBlink.com tiče lepo piše da je prišlo do odpovedi strojne odpreme.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Xpie ::
Nevem če veš ampak prenašanje torrentov je ilegalno početje. Drgač pa vselo branje klik
spletne-novice.si
hojnikb ::
Nevem če veš ampak prenašanje torrentov je ilegalno početje. Drgač pa vselo branje klik
ubistvo ni. Bittorrent in nalaganje z njega je čisto legalno, vendar material ki ga lahko dobiš preko njega ni..
#brezpodpisa
BorutK-73 ::
Saj vam ja piše na strani kaj je narobe
Mojblink.com je utrpel hujšo odpoved strojne opreme.
Težave se odpravljajo, vendar rešitev ne bo hitra.
O novih dogodkih vas bomo sproti obveščali.
Hvala za razumevanje, kolektiv Mojblink.com
kot da je mojblink.si endini tracker na tem planetu (in v tej banana republiki)
#brezpodpisa
BorutK-73 ::
WTF? Kako pa ti filme pobiraš z neta?
legalne poti ? si že slišal za itunes ? ali mogče i dont know, DVDje in BLURAY-e ?
#brezpodpisa
legalne poti ? si že slišal za itunes ? ali mogče i dont know, DVDje in BLURAY-e ?
A ni iTunes za plačat? Vsaj tako sem slišal...
A ni iTunes za plačat? Vsaj tako sem slišal...
ja nega srat. Intelektualne zadeve je treba plačat, last time i checked.
#brezpodpisa
sistem delovanja ?
jah sejat je treba, kot na vsakem zasebnem sledilcu... sj tudi mojblink je tak, če še neveš..
jah sejat je treba, kot na vsakem zasebnem sledilcu... sj tudi mojblink je tak, če še neveš..
#brezpodpisa
Vem, vem... kakorkoli, sem že na partisu in pravkar pobiram dva filma pa še to freelech. Kdo ve kdaj bojo blink po pravli- enostavno, ne da se mi čakat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 262599 (111802) | metalcamp1 |
» | ne najde strani??Oddelek: Programska oprema | 2192 (1672) | BorutK-73 |
» | Design Partisa ali mojega blinkaOddelek: Izdelava spletišč | 3646 (2350) | HardFu |
» | Zmanjkuje prosora na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2632 (2397) | sk20 |