Forum » Igre » Gta IV - poškodovan cd
Gta IV - poškodovan cd
Vzdevek ::
Zdravo!
Imam eno vprašanje imam original kupljen gta 4. Žal je prvi CD poškodovan in med inštalacijo javlja napake in se ne inštalira pravilno.
Zanima me če bi lahko kje dobil, prvi cd mogoče kako digitalno kopijo? Imam serial key in vse.
Sem z torrentom prenesel neko verzijo vendar mi vsakih 4 sec igra freezne za trenutek in se to dogaja tekom cele igre.
Lp,
Imam eno vprašanje imam original kupljen gta 4. Žal je prvi CD poškodovan in med inštalacijo javlja napake in se ne inštalira pravilno.
Zanima me če bi lahko kje dobil, prvi cd mogoče kako digitalno kopijo? Imam serial key in vse.
Sem z torrentom prenesel neko verzijo vendar mi vsakih 4 sec igra freezne za trenutek in se to dogaja tekom cele igre.
Lp,
[D]emon ::
Freezne ti ker nimas instaliranega najnovejsega patcha.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vzdevek ::
Aja? Bom poskusil, ko še je bil cd cel mi iz org tega ni delalo, sem mislil, da je tu kaj.
GrimReaper ::
Če si s torrentom prenesel, mislim da nisi mogel falit, sej verzija na DVD-ju je samo ena, patche si potem posebej inštaliraš.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remix OS 64 bit (napačen) downloadOddelek: Operacijski sistemi | 3221 (2862) | m3k |
» | utorrent problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (982) | sloxl8 |
» | Uporaba torrent odjemalcev mi zabije linijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1161 (1078) | win64 |
» | Izbris soležnikov oz. torrent "pijavk"Oddelek: Pomoč in nasveti | 6396 (6012) | hifrik |