Forum » Slo-Tech » sprememba maila
sprememba maila
mujo123 ::
živjo,
ker so mi "odvzeli" dostop do maila na yahooju, bi rad spremenil email naslov na profilu slo-techa na nekaj novega.
dostop do profila očitno imam, zanima pa me če pride kakršenkoli potrditveni mail na stari naslov. ker sem v tem primeru pečen...
hvala
ker so mi "odvzeli" dostop do maila na yahooju, bi rad spremenil email naslov na profilu slo-techa na nekaj novega.
dostop do profila očitno imam, zanima pa me če pride kakršenkoli potrditveni mail na stari naslov. ker sem v tem primeru pečen...
hvala
Mavrik ::
Kolikor vem s tem ni problema, samo zamenjaj email na profilu. Če slučajno ne bo šlo mi povej tu.
The truth is rarely pure and never simple.
mujo123 ::
hvala za odgovor.
saj problem je v tem, da na profilu piše: "Ob spremembi naslova elektronske pošte ne boste mogli več uporabljati svojega računa do potrditve spremembe."
problema tukaj sta dva:
1. ce potrdiveni mail dobim na stari naslov, ki je zame nedosegljiv
2. tudi na forum ti ne bom mogel napisati, da mi nekaj nagaja - ker ne bom imel dostopa.
saj problem je v tem, da na profilu piše: "Ob spremembi naslova elektronske pošte ne boste mogli več uporabljati svojega računa do potrditve spremembe."
problema tukaj sta dva:
1. ce potrdiveni mail dobim na stari naslov, ki je zame nedosegljiv
2. tudi na forum ti ne bom mogel napisati, da mi nekaj nagaja - ker ne bom imel dostopa.
Mavrik ::
Aha razumem. Sporoči tvoj nov email naslov ta ga spremenim.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Ali je tole legit?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4627 (3344) | Jerry000 |
| » | Ukraden Facebook računOddelek: Pomoč in nasveti | 6304 (4880) | boogie_xlr |
| » | Facebook-administratorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 4389 (3269) | supergirl |
| » | MSN - sprememba maila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11008 (8193) | klemenSLO |
| » | Cool pc nagrada (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7314 (5830) | Raw |