Forum » Pomoč in nasveti » Predlog za GPU
Predlog za GPU
Xrysis3 ::
Pozdravljeni, vem da sem ze malo tecen ker sprsujem eno in isto, vendar sem v dilemi.
Prijatelji me pregovarjajo da katero grafo naj kupim, zato me zanima vas predlog.
Katera grafa bi najbolj pasala na moj sistem, s tem da bi dobil najvecji izkoristek is sistema.
matična plošča: http://www.asus.com/Motherboards/CROSSH...
imam pa: AMD Phenom ll X4 965 Box Black Edition 125w
imam 8GB rama
in ce mi lahko se gdo pove kako je stem navijanjem, kej sem iskal pop googlu pa vecinoma neuporabni prispevki za zacetnika ki niti neve kako se to dela.
Hvala vsem
Prijatelji me pregovarjajo da katero grafo naj kupim, zato me zanima vas predlog.
Katera grafa bi najbolj pasala na moj sistem, s tem da bi dobil najvecji izkoristek is sistema.
matična plošča: http://www.asus.com/Motherboards/CROSSH...
imam pa: AMD Phenom ll X4 965 Box Black Edition 125w
imam 8GB rama
in ce mi lahko se gdo pove kako je stem navijanjem, kej sem iskal pop googlu pa vecinoma neuporabni prispevki za zacetnika ki niti neve kako se to dela.
Hvala vsem
dogo ::
Odvisno na kakšni resoluciji igraš in kakšna je cena grafe v trgovini, npr. če je cenovno velika razlika med 7870xt/7950 bi izbral cenejšo, enako velja za 660ti/760. Pri nas je npr najcenejša 7870xt cca 200e, 7950 cca 260, 660ti 225e , 760gtx 235e. Se pravi v tem primeru 7870xt ali 760gtx. Sam imam sapphire 7870xt in sem z njo zadovoljen, ampak če bi kupoval danes bi verjetno pogledal tudi 760gtx, cenovno podobna, po performansi pa si poglej malo teste na netu, jih ne vem iz glave.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dogo ()
http://www.ebay.com/itm/SAPPHIRE-100352...
Tole mi je najprej padlo v oci, drugace pa sem na forumu bral da se ta grafa dobro izkaze pri navijanju, mi lahko malo obrazlozis to al kdo drug kako to poteka? hvala
Tole mi je najprej padlo v oci, drugace pa sem na forumu bral da se ta grafa dobro izkaze pri navijanju, mi lahko malo obrazlozis to al kdo drug kako to poteka? hvala
Odlocam se med 7950 in 660ti, sem gledaw malo po youtubu primerjave pa u vecini primerov 7950 poseka 660ti power edition O_o
BALAST ::
HD7950, pa kupi v AT ali DE, ker v sloveniji zraven ne dobiš gratis iger za PC.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Kaj kupiti | 41298 (29423) | Epialt |
» | katero rabljeno grafično kartico izbrati?Oddelek: Kaj kupiti | 1636 (1359) | drzni86 |
» | GTX 660 ali Radeon HD 7870 XTOddelek: Kaj kupiti | 4800 (3948) | kmetek |
» | Grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 1342 (1114) | Leprechaun |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11543 (9654) | Brias |