Forum » Strojna oprema » Prenapetost in komponente
Prenapetost in komponente
Blisk ::
Zanima me, če je kdo že imel take izkušnje z komponentami.
Namreč frendu je prenapetost na omrežju skurila napajalnik in potem vse ostalo v računalniku, ampak res čist vse, plato, rame, procesor, grafiko, modem, disk, floppy, itd.
Razen CD romov, not je mel DVD in pa Pekač, pa oboje dela.
Pa me zanima, glede na to, da je vse ostalo skurilo, CD rome pa sva probala in berejo CDje, kej več nisva preizkušala.
Pa me zanima, ali je možno, da sta tudi CDroma poškodovana in bosta zaradi tega slabše delala, ali je pri teh komponentah tako, da ali delajo ali ne delajo, nekje vmes ne more biti???
Namreč frendu je prenapetost na omrežju skurila napajalnik in potem vse ostalo v računalniku, ampak res čist vse, plato, rame, procesor, grafiko, modem, disk, floppy, itd.
Razen CD romov, not je mel DVD in pa Pekač, pa oboje dela.
Pa me zanima, glede na to, da je vse ostalo skurilo, CD rome pa sva probala in berejo CDje, kej več nisva preizkušala.
Pa me zanima, ali je možno, da sta tudi CDroma poškodovana in bosta zaradi tega slabše delala, ali je pri teh komponentah tako, da ali delajo ali ne delajo, nekje vmes ne more biti???
- premaknil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nalganje win 95Oddelek: Pomoč in nasveti | 1008 (900) | moby-dick |
» | Ko vam v CD-ROM-u raznese CD...Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 2031 (2031) | Brane2 |
» | divx filmčki štekajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1230 (1057) | G[e]c |
» | zvočna +cd rom =glasbeni stolp?Oddelek: Strojna oprema | 1009 (866) | KOLAPS |
» | Priklop pečiceOddelek: Strojna oprema | 2460 (2335) | Loki |