Forum » Mobilne tehnologije » baterija-samsung
baterija-samsung
gnjh ::
pozdravljeni!
pred 2 letoma sem kupil samsung galaxy ace, in sem bil dokaj zadovoljen. sedaj mi je že lep čas zelo hitro zmanjkalo baterije, ni se mi zdelo čudno, saj je telefon zelo potreben energije :) , zato se ga dal polnit in to je bilo to. danes pa odprem pokrov na zadnji strani in vidim, da je baterija "nabuhla" oz. se je napihnila. lepo vas prosim za odgovore(če slučajno kdo ve kaj je narobe, naj prosim napiše), in še, kje se bi dalo kupit novo baterijo?
pred 2 letoma sem kupil samsung galaxy ace, in sem bil dokaj zadovoljen. sedaj mi je že lep čas zelo hitro zmanjkalo baterije, ni se mi zdelo čudno, saj je telefon zelo potreben energije :) , zato se ga dal polnit in to je bilo to. danes pa odprem pokrov na zadnji strani in vidim, da je baterija "nabuhla" oz. se je napihnila. lepo vas prosim za odgovore(če slučajno kdo ve kaj je narobe, naj prosim napiše), in še, kje se bi dalo kupit novo baterijo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy S6 nakup baterijeOddelek: Mobilne tehnologije | 1392 (1201) | DeeCoy |
» | GSM z zelo vzdržljivo baterijoOddelek: Mobilne tehnologije | 3467 (2944) | tt2 |
» | Garancija mobitelaOddelek: Pomoč in nasveti | 2142 (1890) | shadeT |
» | Prenosniku se baterija polni samo do 16%Oddelek: Strojna oprema | 2148 (1711) | Ice-Heki |
» | Skurjen element - vezje laptopove baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1714 (1308) | Pyr0Beast |