» »

kater android telefon do 100 evrov ?

kater android telefon do 100 evrov ?

#000000 ::

Rabim kupit kakršen koli spodoben android telefon, pač ga nimam, in bi ga uporabljal predvsem za testiranje aplikacij in kako programiranje eventualno.

Rabim nekaj kar je poceni in da ni ravno predpotopni android gor. oz. fajn bi bilo da se ga da updejtat.

V bistvu pojma nimam kaj govorim niti kaj iščem, zato rabim pomoč, kaj bi kdo od znalcev izbral v tak namen in da je čim ceneje. LP

edit: aja iščem rabljeno robo.
  • spremenilo: #000000 ()

Free Bird ::

Za 100€ kupi raje kaj rabljenega.

Sej rabljeno me zanima, ker za to kar jest rabim je prez veze kupivat novega.

trnvpeti ::

dobis novega prestigio, android 4, nov malo cez 100eur

verjetno v kaki akciji ?

Goody ::

Samsung galaxy S pa en CM10.1 gor (4.2.2). V kratkem bo verjetno tudi 10.2 (4.3).

freesty ::

Nekdo prodaja htc sensation na bolhi za 70€ ampak ima par mrtvih pixlov. Sosolec je mel kaksnih 100 mrtvih pik na svojem in je vse popravu.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

MIHAc27 ::

Jaz sem si nabavil nov Prestigio 3540. Dela k urca za malenkost pod 100€.

Aston_11 ::

Kje si to nabavil? Iščem en telefon za mulca, android po možnosti, da ima gor, tja do 100 EUR, še boljše pa manj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Hayabusa ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

MIHAc27 ::

Jaz sem ga preko Comshopa.. mislim da je bil celo 97€ z poštnino.

http://www.comshop.si/shop/Mobilna_tele...
Dobavljivost: Ni na zalogi

Boljse vzer htc sensation rabljen ma bolhi za 120e. Ni primerjave.

kmetek ::

3540 ni več zaloge, dobavitelj nima.

klinker ::

Za testiranje aplikacij itd...za ta denar nexus s :) glede na hardware se vedno zelo spodobno delujoc fon, poleg tega je ze celo neuradni Android 4.3 na voljo, ceprav bi s tem se malo pocakal da se stvar konkretno zoptimizira kot se zagre.

Na na voljo imam tegale Samsung GT-S5830I Galaxy Ace in Samsung Google Nexus S, zdej da se še zadnjič prepričam, jest bi vzel Samsung Google Nexus S, je to prava izbira ?

Dedinitivno:)

OK. Hvala :)

Dober dan ::

Ce ste koncali z debato, bi pa se jaz nekaj prasal. Imam omnio 7, zdaj si pa zelim en dober telefon z android sistemom.. Pac malo spremembe, se nikoli nisem imel androida. Za telefon bom zapravil max 300€. Gledal sem tegale note 2. Kupljen je bil 10.5.2013. Link: http://www.bolha.com/telefonija-gsm-apa...
Kaj menite? Mi priporocate kaj drigega, ali bi bil ta note v redu? Prodajalka mi ga proda za 280€.

Dober deal. Kupi:)

Sem naletel na neko čudakinjo očitno. Najprej se zmeniva nekaj, nato pa gre nekaj po svoje lomastit.. Nisem nič kupil sedaj, tako da iščem naprej.

No ja al pa si bil tik preden te one netegne, zgleda si se rešil :)

Ne vem. Včeraj zvečer se zmeniva za ceno in čas, kdaj se danes dobiva, danes pa mi začne gnjavit že zjutraj z nekimi čisto x pogoji. Kar naj ga ima in si ga naj nekam zatakne.. Zagotovo bom še našel kakšnega.. ni edina, ki ga ima :) Me pa zanima, kaj bi vi kupili za ta denar.

Jst galaxy nexusa, pod pogojem da ga dobis za max 180-200EUR in garancijo, ker zgleda na bolhi mislijo da je zlat, s cenami kake so tam ;((
Sicer pa dodaj se teh 50EUR max budgetu za N4... http://www.mobisvet.si/index.php?route=...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klinker ()

Vsi imajo navite cene. Cel dan že spremljam Bolho in te telefone. Čisto sem že zmešan, ne vem več kaj naj gledam :)). Še dobro, da imam dopust in čas. Našel sem taleiphone 4. Se to sploh splača kupovati? Glede na to, da je star in tako presneto drag? Nexus mi ni nekaj všeč. Denar sicer ni neka ovira trenutno, ampak vseeno.. to je samo telefon in se mi zdi škoda preveč denarja vlagati v to. Če že, bi raje izbiral med S3 in note 2. Nekoga izmed teh dveh bi raje videl v mojih rokah. Ima mogoče sony kaj pametnega za ta denar?

Zakaj bi dodal, sej bom dobil tega nexusa s za dokaj normalen denar 60 evrov tko da niti 100 ne bo, brez veze se mi zdi dat več keša za nekaj kar bom rabil samo občasno. Nimam namreč nobene potrebe ali želje po smartphonu, če bi blo možno bi se itak povsem odpovedal mobilniku, oz. se do določene mere tega že držim.

Namenjeno je bilo uporabniku dober dan.
@ dober dan...za Note2 mogoce se se ce zelis tako velikbcegu, ampak N4 vsekakor raje od S3. Razen manjko SD slota je na N4 prav vse boljse od S3, zacnemo lahko ze pri samem ohisju.

Bom se malo pogledal. Našel sem pa tole: iphone 5. Se ga da odklenit? Bi ga vzel.

Tole je tale nexus, o katerem je govora?

OK.d ::

LPOK.d

Hmm, ta 5ka je kar ugodna ja...sumljivo ugodna. Mislim da se da bp odklenit, ampak kar zgooglaj kako je s tem, ker tako lahko vsekakor ni. Garancijo tudi pozabi, glede na to da je kupljen v usa, pa usa polnilec je tudi verjetno prilozen. Sem ze malo pozabu kako je s temi iPhone-i, se ze dolgo nisem igral z njimi, so pa odlicni v vseh pogledih.

To je N4 ja. Tudi lepa cena moram rect.

Vsekakor pa take ugodnosti osebno prevzemi, dobro preveri delovanje in vse papirje :)

Jaz, če bi ga vzel, bi ga nesel na simobil, da bi mi ga odklenili.
Bom jutri kontaktiral tega gospoda za nexus 4. Me res zanima, kakšen telefonček to je. Mogoče si ga pa še res umislim.

Ce ga lahko oni odklenejo je ta iPhone odlicen nakup, resno. Je super fon, ce nisi nek open source geek ki hoce rootat in se igrat z samimi sistemom, ampak zadevo enostavno uporabljat. Zaslon, kamera, zvok, OS, itd...vse je na super nivoju.
Nexus je pa Nexus. Sem si lastil S1, S2 in S2ko zamenjal za Nexus S takrat ker je kljub slabsemu hardwareju (enak kot v S1) deloval enostavno bolje od S2. N4 pa tudi dela boljse tako od S3 kot S4. Je sicer od slednjega na papirju slabsi, ampak za moje pojme sta edini + S4ke napram N4 malo boljsa baterija (ceprav bos obadva polnu vsak dan ob normalni uporabi kot se za tak fon spodobi) in pa SD slot. Zaslon mi je kljub visji resoluciji in bolj nabritih barvah na S4 vseeno boljsi na N4. Sploh text je bistveno lazje brat in pa na splosno manj matra oci ob daljsi uporabi. Poleg tega si z N4 lepo preskrbljen s posodobitvami za lep cas s strani googla.
Lahko pa tudi kako Lumio 920/925 pogledas. Sam OS sicer ni tako fleksibilen kot sta iOS in sploh Android, pa tudi tako stevilo aplikacij se ni na voljo, ampak zadeva deluje super, konstrukcijsko so med najboljsimi, kamera super, tudi zvok, OS bi ga sam opredelil kot business zadeva, ni za igrackanje ampak uporabo in deuje super.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klinker ()

Formula 1 ::

Sem mu že jaz hotel predlagati Lumie pa sem se spomnil, da bi rad zamenjal OS glede na to, da ima trenutno Omnio 7.

koyotee ::

Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Kaj menite pa na sony xperia t? Je za kaj?

jusv ::

Vzemi kirega Smamsunga, ker so hudi telefoni in dosti boljši kot pa Sonyjevi. Pa jade tud HTC ni slaba opcija, samo tam je slabša baterija lahko minus. Kokr za koga.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

puginho ::

jusv je izjavil:

Vzemi kirega Smamsunga, ker so hudi telefoni in dosti boljši kot pa Sonyjevi. Pa jade tud HTC ni slaba opcija, samo tam je slabša baterija lahko minus. Kokr za koga.

Ne vem če je možno bolj butast nasvet dat.

Nexus, vse ostalo je krneki od droida s preveč bloatwarea.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

Pri nexusu me moti to, da nima možnosti razširitve spomina. Tistih nekaj GB se kmalu zapolni.

Mi lahko kdo razloži razliko med S3 in S3 LTE? Na mobitelu imajo LTE verzijo. V akcijski ceni za 336€ bi ga vzel, pa bi imel nov telefon, ampak sem malo v dvomih.

Mavrik ::

S3 LTE ima podporo za LTE (4G) omrežje.
The truth is rarely pure and never simple.

Se ga splača kupiti v akcijski ceni tukaj: s3 LTE?

ikeaikea ::

Jaz imam Note 2, v sivi barve, kot nov če kdo rabi.

Starost in cena?

ikeaikea ::

2.2.2013 pri Mobitelu, cena 330€

Sem sel kar na mobitel in si kupil s3 lte. Omg kaj vse je mozno poceti s telefonom.. dokler sem imel wp7 se mi o tem se sanjalo ni.. mokre sanje.... top. Zlo sem zadovoljen s telefonom:D edino kar sem zasral je to, da sem kupil poleg zascitni etui za 30€, ki pa ni niti malo uporaben oz. Je nadlezen :| to je tista zadeva ki je v osnovi zadna ploscica s pokrivalom zaslona v rdeci barvi. Ce bi kdo mel, ga prodam naprej. Kaj najbolj priporocate za zascito telefona?

Ti pa tudi primerjas WP7 z zadnjim Androidem. Poskusi se WP8 pa potem primerjaj.
Etui-je pa se na ebay kupuje, ne pa pri nasih nategunih ;)

Sem sprobal tudi wp8. Ga ima punca. Kaj gumijast etui in zascitna folja je se najboljsa zascita kajne? To kar imam jaz je dobro samo za direktorje....

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung galaxy S4 (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
711167860 (58663) Dr-4Skull
»

Kateri high end telefon? (strani: 1 2 3 )

13133328 (27887) GPUpoweR
»

Se še splača kupit Galaxy S2?

475677 (4144) Samson

Več podobnih tem