Forum » Izdelava spletišč » Landing page feedback
Landing page feedback
HardFu ::
Hej, dobili smo novi dizajn za landing page, pa me zanima ali dovolj ustrezno sporoci namen. Vsi komentarji dobrodosli.
Klik!
Klik!
http://codeable.io
neoserv ::
Zelo lepo. Razen kaksne pravopisne napake niti nimam pripomb :)
Mogoce samo pogresam gumb za registracijo poleg gumba za "Sign in".
Mogoce samo pogresam gumb za registracijo poleg gumba za "Sign in".
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Tnx! Gumba za registracijo namenoma ni, ko kliknes call-to-action se ti odpre obrazec da oddas task - tam notri so polja, kamor vneses ime, mail in geslo. S tem zelimo preprecit "neresne" registracije, ce pa se bo izkazalo za napacno potezo, pa bomo dodali tudi namenski gumb. Naslednji screen zgleda takole.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HardFu ()
Vice ::
Kaj je point taskov spodaj? Prvo kar sem se vprašal je ali bo sloh čas zame. saj veš kakšen reputation se drži programerjev, če jih tepeš ti ni sposoben naredit v roku.
Vice, onega grafa mislis? Ce da, potem je tisto samo tok da "prodamo" naso rast, torej da folk lahko vidi, da smo zaupanja vredni, ker najvecji problem konverzije landing pageov je trust issue
neoserv ::
@HardPhuck: razumem ja, seamless registracija. Ampak jaz razmisljam bolj leseno (kot konj s plasnicami) in pri takih zadevah, ki me zanimajo, vedno najprej iscem gumb "Register" :) Verjetno je se kak drug uporabnik tako navajen.
Tudi drugi screen se mi zdi zelo pregleden in estetski.
Edina pripomba, ki bi jo mogoce imel, je glede dolocitve casovnega roka (4 ikone - today, yesterday, etc).
Opisi so sicer zelo simpaticni in v sproscenem tonu, ampak se mi zdijo premalo jasni.
Mogoce je tudi samo premalo razlike med prvo in drugo vrstico opisa.
Glede "footer stats", ki ga omenja @Vice, bi lahko mogoce spremenili naslov iz "We've been quite busy ..." v nekaj glede tega, da lepo rastete in potem še tam dodali nek CTA gumb v smislu "Let us help you too". Samo ideja.
Tudi drugi screen se mi zdi zelo pregleden in estetski.
Edina pripomba, ki bi jo mogoce imel, je glede dolocitve casovnega roka (4 ikone - today, yesterday, etc).
Opisi so sicer zelo simpaticni in v sproscenem tonu, ampak se mi zdijo premalo jasni.
Mogoce je tudi samo premalo razlike med prvo in drugo vrstico opisa.
Glede "footer stats", ki ga omenja @Vice, bi lahko mogoce spremenili naslov iz "We've been quite busy ..." v nekaj glede tega, da lepo rastete in potem še tam dodali nek CTA gumb v smislu "Let us help you too". Samo ideja.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
Vice ::
neeno ::
Odličen izgled, imam mogoče 2 pripombi:
1. točka kjer main banner prekrije osebo na fotografiji (njegovo desno roko) je čudna, vizualno zmede saj ni jasnega prehoda kaj je roka, kaj majica in kaj banner
Možna rešitev: reflect človeka na fotografiji, da senca pada v levo stran in ne desno
2. ikone "človečkov" kjer opisujete faze vašega dela so nižje kakovosti kot celotna stran, dajejo občutek nedodelanosti oz nejasne vizije. - zaradi majhne barvne diference se ne opazi obrazna mimika na ikoni, očala in oči - oboje premajhno oz. natlačeno. Poleg omenjenega se mi zdi da bi ikone morale biti za cca 5-10% večje.
1. točka kjer main banner prekrije osebo na fotografiji (njegovo desno roko) je čudna, vizualno zmede saj ni jasnega prehoda kaj je roka, kaj majica in kaj banner
Možna rešitev: reflect človeka na fotografiji, da senca pada v levo stran in ne desno
2. ikone "človečkov" kjer opisujete faze vašega dela so nižje kakovosti kot celotna stran, dajejo občutek nedodelanosti oz nejasne vizije. - zaradi majhne barvne diference se ne opazi obrazna mimika na ikoni, očala in oči - oboje premajhno oz. natlačeno. Poleg omenjenega se mi zdi da bi ikone morale biti za cca 5-10% večje.
neeno, tnx, za prvo tocko smo ubistvu razpisali nagradno igro; Vsi nasi najboljsi contractorji se morajo slikat (cimbolj profesionalno), potem pa bomo njihove slike uporabili za A/B testiranje landing paga, in tisti z najboljso konverzijo dobi $500 nagrado :)
Kar se tice pa ikon pa hvala, v primeru nejasnosti jih komot povecam oziroma testiram razlicne velikosti/kontraste
Kar se tice pa ikon pa hvala, v primeru nejasnosti jih komot povecam oziroma testiram razlicne velikosti/kontraste
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prodaja starejsega vozilaOddelek: Na cesti | 5233 (3574) | 69charger |
» | Spletna trgovina z enim izdelkomOddelek: Izdelava spletišč | 15081 (12738) | Vice |
» | System UpdateOddelek: Strojna oprema | 698 (492) | darkolord |
» | Naslednik Hotmaila je Outlook.com (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 20816 (17573) | darkolord |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 8001 (4996) | mare87 |