Forum » Igre » MotoGP 13
MotoGP 13
Sssaga ::
PC
Igra dela tako na tipkovnico, xbox gamepad kot tudi na joystick, ne pa na G25 volan kar je škoda. Veselil sem se vožnje. SBk 2011 je perfektno delal na volan in se je dalo odlično polagati ovinke.
Igra je drugače kar zahtevna. Na GTX 470 dela 60 fps pr max detajlih in 1080p, FXAA (4xAA) in včasih pade na 40 fps.
Milestone je tudi sicer izjavil, da igra ne podpira volanov.
Sam ne vidim kakšnega napredka oz. razlike napram SBK v grafiki, gameplayu, zvoku. Se mi pa zdi res smešno, da pričakujejo, da xbox pad obvlada tole ''simulacijo''. Resda motorne simulacije niso najbolj mišljene za trenutne kontrolerje pa ti potem še skenslajo podporo za volan. Mislim, brca v temo!
Igra dela tako na tipkovnico, xbox gamepad kot tudi na joystick, ne pa na G25 volan kar je škoda. Veselil sem se vožnje. SBk 2011 je perfektno delal na volan in se je dalo odlično polagati ovinke.
Igra je drugače kar zahtevna. Na GTX 470 dela 60 fps pr max detajlih in 1080p, FXAA (4xAA) in včasih pade na 40 fps.
Milestone je tudi sicer izjavil, da igra ne podpira volanov.
Sam ne vidim kakšnega napredka oz. razlike napram SBK v grafiki, gameplayu, zvoku. Se mi pa zdi res smešno, da pričakujejo, da xbox pad obvlada tole ''simulacijo''. Resda motorne simulacije niso najbolj mišljene za trenutne kontrolerje pa ti potem še skenslajo podporo za volan. Mislim, brca v temo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Project Cars (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 44945 (7147) | oo7 |
» | Dirt 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17306 (3884) | Buggy |
» | Gamepad za dirkaške igreOddelek: Igre | 2677 (2285) | opeter |
» | shift 2Oddelek: Igre | 2260 (1538) | Sssaga |
» | Need for Speed: Shift, Nitro & World Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13487 (9712) | thebaloh |