Forum » Pomoč in nasveti » Problem z mrežo - igranje preko neta.
Problem z mrežo - igranje preko neta.
Simko ::
Ne vem več kje iskati, ne vem več kaj naj ičem, ...
Problem je, da ko hočem preko neta z direct IPjem igrati kako igro (FIFA, C&C Gen, ...), to ni možno. Oddaljen rač se ssloh ne more konektati na mene (Connection Time Out). Čeprav imam 'sobo' narjeno. Tudi jaz se ne morem konektati na njegov rač.
Npr MOHAA pa dela brez problema.
FireWall sem izklopil. Občutek imam, kot da bi paketki šli nekam v neznano...
Aja, na mojem rač je spostavlen Internet Con. Sharing ... v rač iam dve mrežni, je to krivo?
Inštalirani so winXP. DirectX 8.1...
Problem je, da ko hočem preko neta z direct IPjem igrati kako igro (FIFA, C&C Gen, ...), to ni možno. Oddaljen rač se ssloh ne more konektati na mene (Connection Time Out). Čeprav imam 'sobo' narjeno. Tudi jaz se ne morem konektati na njegov rač.
Npr MOHAA pa dela brez problema.
FireWall sem izklopil. Občutek imam, kot da bi paketki šli nekam v neznano...
Aja, na mojem rač je spostavlen Internet Con. Sharing ... v rač iam dve mrežni, je to krivo?
Inštalirani so winXP. DirectX 8.1...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 in Clarkconnect-ov router kako in kaj nastavit ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1303 (1208) | Irmscher |
» | Kako preprečiti odpiranje zagnanega programa?Oddelek: Programska oprema | 929 (882) | urosh |
» | Oddaljen dostop - NUJNO !Oddelek: Programska oprema | 1615 (1435) | Ex0rC|5t |
» | MSN 6.1 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1197 (1035) | DJ-DUST |
» | WinXP in Remote web desktopOddelek: Programska oprema | 1603 (1556) | Cokolesnik |