Forum » Na cesti » ROG PONY 20col
ROG PONY 20col
gevara ::
Ojla.
Mogoče je moje vprašanje malce neobičajno za ta forum, pa vendarle.
Je mogoče kdo že kdaj razstavil pony 20 colski? Jst sm se namreč odloču prebarvat svoje kolo imam pa en problemček. Ko sem razstavil zadno feltno sm pozabu kako so bli pršraufani deli na uni zadnji gredi/osi al kako se pač reče. Bi mi lahko kdo pomagal? iskal sem kako sliko pa ne najdem nič pametnega.
Mogoče je moje vprašanje malce neobičajno za ta forum, pa vendarle.
Je mogoče kdo že kdaj razstavil pony 20 colski? Jst sm se namreč odloču prebarvat svoje kolo imam pa en problemček. Ko sem razstavil zadno feltno sm pozabu kako so bli pršraufani deli na uni zadnji gredi/osi al kako se pač reče. Bi mi lahko kdo pomagal? iskal sem kako sliko pa ne najdem nič pametnega.
- premaknil iz Znanost in tehnologija: bluefish ()
jype ::
Ne vem sicer zakaj je bluefish prestavil temo iz oddelka znanost in tehnologija, glede na to da gre za nič manj kot rocket science, ampak...
Poni ima zadaj torpedo. To pomeni, da ena ročica štrli iz pesta in ima gor objemko. Ročica mora biti pod spodnjo cevjo zadnje vilice, objemka pa jo pritrjuje na to cev.
Lahko fotografiram in objavim, ko bom doma.
Poni ima zadaj torpedo. To pomeni, da ena ročica štrli iz pesta in ima gor objemko. Ročica mora biti pod spodnjo cevjo zadnje vilice, objemka pa jo pritrjuje na to cev.
Lahko fotografiram in objavim, ko bom doma.
francek1 ::
Kroglice se z lahkoto zamenja. Bolj so problematična vodila.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OG skobaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1569 (1295) | Matko |
» | Vezava električnega stikala na sredo podaljškaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3031 (2783) | Kaj |
» | Letalonosilka USS Gerald FordOddelek: Loža | 8957 (7713) | SplitCookie |
» | FireworksOddelek: Izdelava spletišč | 1194 (1104) | Binji |
» | Kako izkljucit preview media datotek v explorerju?Oddelek: Operacijski sistemi | 1000 (911) | bf4ed |