Forum » Omrežja in internet » Neomejen internet Mobitel HR
Neomejen internet Mobitel HR
MonkeyHead ::
Pozdravljeni,
Mobitel ima novo ponudbo instant interneta do 31.9. in sicer v hrvaškem omrežju T-mobile HR. LINK.
Mislim, da je za 10€ (per month) dober nakup glede nato, da bom v naslednjih 2-h mesecih precej v Zagrebu na Pagu, ter na Pašmanu (poslovno in dopust).
Sedaj zanima me sledeče:
-Ima kdo praktične izkušnje na otokih kot so Pag, Pašman, mesto Zagreb, kakšne hitrosti se dosegajo je kaj več kot kakšen EDGE (večina se tako uporablja za refresh mailov in kakšen klic preko skypa)?
-je kakšna možnost preverit pokritost omrežja na določenih lokacijah?
-Omejitev glede prenosa ni če sem prav razbral? ali se prične hitrost omejevat kot v SLO če preneseš določeno količino?
LP
MH
Mobitel ima novo ponudbo instant interneta do 31.9. in sicer v hrvaškem omrežju T-mobile HR. LINK.
Mislim, da je za 10€ (per month) dober nakup glede nato, da bom v naslednjih 2-h mesecih precej v Zagrebu na Pagu, ter na Pašmanu (poslovno in dopust).
Sedaj zanima me sledeče:
-Ima kdo praktične izkušnje na otokih kot so Pag, Pašman, mesto Zagreb, kakšne hitrosti se dosegajo je kaj več kot kakšen EDGE (večina se tako uporablja za refresh mailov in kakšen klic preko skypa)?
-Omejitev glede prenosa ni če sem prav razbral? ali se prične hitrost omejevat kot v SLO če preneseš določeno količino?
LP
MH
harvey ::
Testiral v okolici Senja in Vrsar. Nisem ravno delal speedtesta, vendar je bil prenos normalen in se ni vleklo kot megla ala EDGE style.
Da, ko presežeš 20 Gb, imaš potem 384/64. Naslednji obračunski interval se zopet postavi nova kvota.
Da, karta pokritosti tule.
Omejitev glede prenosa ni če sem prav razbral? ali se prične hitrost omejevat kot v SLO če preneseš določeno količino?
Da, ko presežeš 20 Gb, imaš potem 384/64. Naslednji obračunski interval se zopet postavi nova kvota.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Primoz78 ::
hahahhahhaha neomejen mobilni internet. Tega pri nas ni ;)
Za tako ceno pa še posebno ne
Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
MonkeyHead ::
Testiral v okolici Senja in Vrsar. Nisem ravno delal speedtesta, vendar je bil prenos normalen in se ni vleklo kot megla ala EDGE style.
Omejitev glede prenosa ni če sem prav razbral? ali se prične hitrost omejevat kot v SLO če preneseš določeno količino?
Hvala za hiter odgovor.
Prenašat tako ne mislim več kot kakšnih 100-200Mb, tako da me omejitev na 20Gb ne moti toliko.
Koliko gledam karto so pravtako vse lokacije, ki sem jih navedel pokrite.
Bom kar nabavil ;)
Mesar ::
Pa če že imam "Internet neomejeno" pri Mobitelu? Pošljem SMS, mi zaračunajo 10EUR pa imam "neomejen" internet doli?
Not bad
Link je dal... https://www.hrvatskitelekom.hr/karta-po...
Pa še 3G bo kolko gledam...
Not bad
Link je dal... https://www.hrvatskitelekom.hr/karta-po...
Pa še 3G bo kolko gledam...
Your turn to burn!
Mesar ::
Ne glej preveč. Ni vse tako lepo kot je narisano :D
Za web, ssh pa se par malenkosti je vse kar je več kot EDGE prek zadosti... druga pa na dopustu ne rabim
Your turn to burn!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najbolj ugoden internet na Hrvaškem 2016Oddelek: Mobilne tehnologije | 2965 (2718) | knap |
» | Tušev Svetovni premium (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 19332 (15927) | Lonsarg |
» | Kateri instant internet na Hrvaškem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25724 (17369) | klemenSLO |
» | Paket All Inclusive pri TušmobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 6050 (4794) | Lonsarg |
» | Wlan signalOddelek: Mobilne tehnologije | 1301 (1088) | pujsek_ |