Forum » Igre » fifa 13 pc problem
fifa 13 pc problem
emerica ::
helow
igram fifo 13 na pcju in mi ne delujejo triki na konzoli..probal sem že zamenjati konzolo ki jo uporablja prijatelj na ps3 (ima usb za pc) pa ne deluje. zanima me ali je kaka napaka v igri ali so konzole napačne da ne podpira trikov?
hvala za odgovore!
Lp
igram fifo 13 na pcju in mi ne delujejo triki na konzoli..probal sem že zamenjati konzolo ki jo uporablja prijatelj na ps3 (ima usb za pc) pa ne deluje. zanima me ali je kaka napaka v igri ali so konzole napačne da ne podpira trikov?
hvala za odgovore!
Lp
emerica ::
Downloadaj http://code.google.com/p/x360ce/.
sem si pobral pa še pogledal video na youtubu kako nastavit tipke in to..in ko grem v game tam da izberem stran kje bom igral doma ali v gosteh mi kaže 2 kontrolerja imam pa vključenega enega in oba se premikasta v isto stran kamor jaz želim . če ima gdo že izkušnje s tem bi ga prosu da mi svetuje kaj naj naredim da mi bo kazalo le en kontroler. upam da ste razumeli kaj želim povedat :)
Jakob_X ::
Sem mal pogooglu in baje je ena od resitev tole:
Add to x360ce.ini
HookCOM=1
Mogoče celo deluje. Lahko si pa XBOX controller kups :).
Add to x360ce.ini
HookCOM=1
Mogoče celo deluje. Lahko si pa XBOX controller kups :).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč ssd diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (1095) | hojnikb |
» | COD2 in COD4 zamrzneta.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (2210) | katapult5000 |
» | Vitamini minerali, poživila...Oddelek: Loža | 1927 (1684) | black ice |
» | Zveznost odvedljivih funkcijOddelek: Šola | 1015 (872) | technolog |
» | Zunanje ohišje za USB - samo 1 USBOddelek: Kaj kupiti | 1094 (1034) | hojnikb |