» »

Odriv

Odriv

rokomet<3 ::

Mene samo zanima star sem 15 let treniram rokomet in sem odlicen igrale c... Doma veliko treniram in delam vaje z utezmi in sem kar precej nabit vecina prijateljevm mi pravi da naj zmansam z vajami za moc saj nebom vec tako rastev velik sm 170 cm (koliko bi se zrastev ce nadaljujem z vajami)ali mi lahko nekdo ce je to res pa kako naj hitro pridobim na moci imam 8 kg utezi ter delam vaje s svojo tezo katere vaje so se dobre?

Lp:
  • polepsal: Mavrik ()

STU-III ::

če treniraš, je res bolje potem, ko ne rasteš več. jaz bi ti predlagal, da samo malo zmanjšaš, tako da ne boš pretiraval.
Line secured.

Okapi ::

Vprašaj svojega trenerja, ne pa na tehnološkem forumu.:)) "Zrastev" pa ne boš čisto nič več ali manj, ne glede na to, kako treniraš.

O.

DOOM_er ::

koliko boš še zrasel je odvisno precej od genetike, poglej kako visoka sta starša. Sam sem tudi dolga leta igral rokomet in ni nobenega problema če si nabit. Če igraš krožnega (to sem igral jaz) je to dodaten bonus :D. Jaz sem vaje za odriv delal precej na kmečki način ki je dobro zalegel, vsak teden sem dva treninga skakal sonožno ali z eno nogo po tribunah, po klopcah gor in dol. Poleg tega sem pa takrat še ogromno rolal po skateparkih.
Robots will steal your job. But that's OK


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fitnes - vaje doma

Oddelek: Šport
4013618 (10702) Unknown_001
»

Vaje z lastno težo

Oddelek: Loža
3812238 (10547) Golden eye
»

Vaje za odriv ! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6420794 (10030) STU-III
»

mišična masa na nogah

Oddelek: Loža
396425 (5412) Vajenc

Več podobnih tem