» »

[C#] Shrani v .pdf z e.Graphics.Draw

[C#] Shrani v .pdf z e.Graphics.Draw

Tomaž ::

Jaz imam napisan program, ki mi željen izpis natisne. Zdaj me pa zanima kako bi lahko enak izpis shranil kot .pdf . Za tiskanje sem uporabil e.Graphics.Draw.
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|
  • spremenil: Tomaž ()

[D]emon ::

Najverjetneje bos moral uporabiti kaksno knjiznico, ker v nasprotnem primeru te caka prebijanje cez cirka 1300 strani tehnicne dokumentacije o formatu pdf.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

nightrage ::

pdfsharp mogoče.

japol ::

Jaz priporočam itextsharp.dll. Drugače pa to lahko rešiš tako, da natisneš na neko stran npr. z:
public void natisniDokument_NatisniStran(object sender, PrintPageEventArgs e), kjer si s e.Graphics.Draw risal slike, tekst,....
in če ima uporabnik nameščen med printerji .pdf printer lahko preko njega natisne stran v .pdf. Vmes lahko dodaš še predogled tiskanja,... Ta opcija se mi je zdela še najboljša, ker za kakršno koli uporabo .pdf knjižnice,... so avtorske pravice,...

Tomaž ::

japol je izjavil:

Jaz priporočam itextsharp.dll. Drugače pa to lahko rešiš tako, da natisneš na neko stran npr. z:
public void natisniDokument_NatisniStran(object sender, PrintPageEventArgs e), kjer si s e.Graphics.Draw risal slike, tekst,....
in če ima uporabnik nameščen med printerji .pdf printer lahko preko njega natisne stran v .pdf. Vmes lahko dodaš še predogled tiskanja,... Ta opcija se mi je zdela še najboljša, ker za kakršno koli uporabo .pdf knjižnice,... so avtorske pravice,...

Sem uporabljal Bullzip PDF Printer, dobra stvar ampak preveč zapletena za končnega uporabnika. Če bi že to bi mogel nastavit, da samo v primeru mojega programa je defult Bullzip PDF Printer ne pa tudi drugod (če je to mogoče nastaviti ali ne nisem 100%).
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pretvorba iz .doc v .pdf

Oddelek: Programska oprema
62464 (2272) opeter
»

c# tiho tiskanje slik.