Forum » Pomoč in nasveti » Torque aplikacija
Torque aplikacija
barossa45 ::
Zdravo, mi lahko kdo pomaga pri moji težavi ?
kupil sem si Prestigio Multipad 7.0 z gps in BT-jem in imam problem z aplikacijo torque. Pri tej aplikaciji potrebuješ modul ki bere podatke iz avtomobila. Ko prvič odpreš aplikacijo moreš izbrati modul z katerim se bo povezala. Izbereš si lahko pa samo BT naprave katere so že "sparjene"(pair) z napravo. Ko pa greš na nastavitve BT-ja se pa ne moreš spariti z modulom ker, ko pritisneš "pair" naprava zahteva geslo, gesla pa seveda ne moreš na pisati v modul(elm327).
Imam še Galaxy s in na njem čisto lepo deluje vse, ker se je kar nekako sam povezal z tem modulom, med tem ko tablica ne more. Ima kdo kašno rešitev zame ? je že kdo uporabljal aplikacijo torque na "cenenih" tablicah ?
lp.
kupil sem si Prestigio Multipad 7.0 z gps in BT-jem in imam problem z aplikacijo torque. Pri tej aplikaciji potrebuješ modul ki bere podatke iz avtomobila. Ko prvič odpreš aplikacijo moreš izbrati modul z katerim se bo povezala. Izbereš si lahko pa samo BT naprave katere so že "sparjene"(pair) z napravo. Ko pa greš na nastavitve BT-ja se pa ne moreš spariti z modulom ker, ko pritisneš "pair" naprava zahteva geslo, gesla pa seveda ne moreš na pisati v modul(elm327).
Imam še Galaxy s in na njem čisto lepo deluje vse, ker se je kar nekako sam povezal z tem modulom, med tem ko tablica ne more. Ima kdo kašno rešitev zame ? je že kdo uporabljal aplikacijo torque na "cenenih" tablicah ?
lp.
Matevz96 ::
Sam imam prestigiov telefon, in sem imel tudi sam nekaj problemov z modrimzobom. V telefonu je prednastavljeno, da je neviden drugim napravam, to spremeni tako, da bo videm ves čas.
Saj ima samsung tudi vedno nastavljeno, da je ne viden drugim napravam, pa lepo deluje zadeva. Sem potem enkrat poizkusil tudi tako, da sem nastavil "viden" pa je bilo enako.
Še kašna ideja?
Še kašna ideja?
Mavrik ::
Poglej v navodila modula kaj ima za BT geslo. Večinma majo naprave 0000.
The truth is rarely pure and never simple.
Poglej v navodila modula kaj ima za BT geslo. Večinma majo naprave 0000.
Probal sem napisati 1234. Sedaj je naprava med "paierd", in sem jo lahko izbral v aplikaciji. Potem pa tam ko piše: povezava z modulom, se je začelo pojavljati
yes, no, yes, no, yes, v intervalih 1s... in zraven error. Zgleda kot, da bi ga nekaj blokiralo.
je možno, da je s temi nastavitvami kaj narobe ?
Grem poizkusiti, samo pri samsungu sem napisal 1234, pa je delovalo.
Kaj pa če kupim ELM preko usb-ja ?
Kaj pa če kupim ELM preko usb-ja ?
Probal sem 6789, pa se ni hotel povezati, potem sem pa šeenkrat napisal 1234 in pritisnil poveži
sedaj pa kar deluje
Kako mi je odleglo, hvala za pomoč vsem.
sedaj pa kar deluje
Kako mi je odleglo, hvala za pomoč vsem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIM800L modul in Arduino NanoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2909 (1722) | domenc |
» | Linksys WRT45GLOddelek: Omrežja in internet | 2899 (1502) | SaXsIm |
» | Izšel PHP 5.5Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5157 (3847) | technolog |
» | V katerem IDEju se da lepo odpreti Linux kernel source ?Oddelek: Programska oprema | 1447 (1025) | BigWhale |