Forum » Pomoč in nasveti » Program za zmanjševanje partricij na Windows XP?
Program za zmanjševanje partricij na Windows XP?
itsjure ::
Ali poznate kakšen zastonj program, ki bi mi omogočil, da skrčim partricijo na Windows XP?
Danes sem ugotovil, da mi na starem računalniku na partriciji C: zmanjkuje prostora zato bi ga rad nekaj vzel iz partricije D: in dal na C:.
Danes sem ugotovil, da mi na starem računalniku na partriciji C: zmanjkuje prostora zato bi ga rad nekaj vzel iz partricije D: in dal na C:.
- spremenil: itsjure ()
c00L3r ::
Jaz sem nazadnje uporabil MiniTool(R) Partition Wizard. Je pa vedno nek riziko zraven pri spreminjanju velikosti particij. Pomembne podatke raje skopiraj nekam na varno.
itsjure ::
Jaz sem nazadnje uporabil MiniTool(R) Partition Wizard. Je pa vedno nek riziko zraven pri spreminjanju velikosti particij. Pomembne podatke raje skopiraj nekam na varno.
Hvala, sem kar tvoj program uporabil in vse deluje kot mora.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 320GB HDD se predstavi kot 120 GBOddelek: Pomoč in nasveti | 1222 (881) | globoko grlo |
» | Krvavo nujno potrebujem pomoc pri sesuti plati in diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 4032 (2936) | McMallar |
» | USB Bootable - Rufus, Partition Wizard BoodOddelek: Programska oprema | 1714 (1549) | BorutK-73 |
» | Problem s kloniranjem - Boot D, Winsi na COddelek: Pomoč in nasveti | 999 (856) | Oldi |
» | Samsung SSD 830series 256GB ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2350 (1966) | Heisenberg |