Forum » Omrežja in internet » Povezava med routerjem in PC-om se neprestano prekinja
Povezava med routerjem in PC-om se neprestano prekinja
firbc ::
Pozdravljeni,
pred kakim mesecem sem kupil prenosni PC Acer Aspire V5. Ko sem ga povezal z modemom od druzine pri kateri trenutno gostujem se je zveza lepo vzpostavila. Me pa neprestano po dolocenem casu vrze z interneta za kako minuto in potem se povezava zopet vzpostavi.
Posebej je nadlezno tole, ko govorim z domacimi preko Skypa in mi prekinja povezavo med pogovorom.
Router je Cisco (Valet)
Za kakrsen koli nasvet se ze v naprej zahvaljujem.
pred kakim mesecem sem kupil prenosni PC Acer Aspire V5. Ko sem ga povezal z modemom od druzine pri kateri trenutno gostujem se je zveza lepo vzpostavila. Me pa neprestano po dolocenem casu vrze z interneta za kako minuto in potem se povezava zopet vzpostavi.
Posebej je nadlezno tole, ko govorim z domacimi preko Skypa in mi prekinja povezavo med pogovorom.
Router je Cisco (Valet)
Za kakrsen koli nasvet se ze v naprej zahvaljujem.
firbc ::
Sem povezal kabel direktno na PC pa od takrat deluje bp. Zgleda, da ga tale router nekaj serje.
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z WIFI - routerOddelek: Pomoč in nasveti | 2667 (2087) | Cifix63 |
» | Omejitev hitrosti na mrežni karticiOddelek: Omrežja in internet | 2931 (2655) | jmorenoeu |
» | Ali je to izvedljivo?Oddelek: Omrežja in internet | 1036 (863) | ZGI |
» | Wireless network router problemsOddelek: Omrežja in internet | 4996 (4309) | yeszum1 |
» | Router in Wireless system?Oddelek: Omrežja in internet | 3723 (3483) | ToJo |