Forum » Pomoč in nasveti » Kako zatreti pop-up na desktopu!
Kako zatreti pop-up na desktopu!
San ::
Zadnje dva dni mi vsake 3 ure uletava pop-up na desktop, preko Messenger services. Kako ta šit zatreš, ker mi pod firewall, kjer sem zaprl pipo za Messenger še vedno uletava notri.
Gre pa za podjetje www.traffic-realm.us. Če je kdo imel podobno izkušnjo in ve za zdravilo za ta krep, naj mi prosim posta.
Gre pa za podjetje www.traffic-realm.us. Če je kdo imel podobno izkušnjo in ve za zdravilo za ta krep, naj mi prosim posta.
- spremenil: Tomi ()
ali3n ::
Probaj z AdAware.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
San ::
AdAware ni nič zaznal. Našel sem en pop-up killer NoAds in se ni več ponovil. Zgleda da so naredil to golazen, kot je bilo v novici okoli novega leta o enmu kretenu, ki služi miljone s tem sranjem in da bo to nova stvar v sranju po domačih pcjih, madžari pa naj bi bili za vsem tem.
p.s.: Sranje je edina primerna beseda za tole. Boste sami vidl, kako izgleda če ti popne ene 20x na dan!
p.s.: Sranje je edina primerna beseda za tole. Boste sami vidl, kako izgleda če ti popne ene 20x na dan!
frudi ::
izklopi messenger, druga ne pomaga.
to lahko storiš na dva načina:
- v command promptu vpišeš 'net stop messenger', ampak po resetu se bo spet zagnal
- pod administrative tools/services izklopiš messenger service (startup type nastaviš na manual ali disabled)
to lahko storiš na dva načina:
- v command promptu vpišeš 'net stop messenger', ampak po resetu se bo spet zagnal
- pod administrative tools/services izklopiš messenger service (startup type nastaviš na manual ali disabled)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je ta datoteka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1061) | kriko1 |
» | Microsoft Windows AntiSpyware Beta1Oddelek: Operacijski sistemi | 4747 (2696) | Myth |
» | Od česa se pojavlje tole okno?Oddelek: Omrežja in internet | 1851 (1269) | Bakunin |
» | program za spywareOddelek: Programska oprema | 1363 (1230) | gofra |
» | adsl su gobat??Oddelek: Omrežja in internet | 1302 (1094) | Dr_M |