Forum » Zvok in slika » Rdeča črta [zgoraj] na IIyami ?
Rdeča črta [zgoraj] na IIyami ?
MaD_Mavr0 ::
Zanima me zakaj se mi "včasih" pojavi rdeča črta zgoraj na ekranu ?
>> Iiyama vision master pro 400 & ATI Radeon 64Mb DDR VIVO ?
>> Iiyama vision master pro 400 & ATI Radeon 64Mb DDR VIVO ?
Mate ::
Hum.. zanimivo...men se je taka rdeca crta pojavla pr nfsju z voodoojem... debela je bla za kasen pixel... zdej k mam drugo graficno je pa ni vec... nimam pojma zakaj je bla...
Dax ::
Če je črta, popolnoma na vrhu zaslona... torej v prvi vrstici... potem je najbrž defekten monitor... nekaj je narobe s konvergenco in tudi nič za skrbet..
Kar narediš je da v dotični resoluciji nastaviš velikost slika malo na manj in črta bo izginila... podobno se meni pojavlja, vendar je črta modra in v zgornjem desnem vogalu... jebiga
Kar narediš je da v dotični resoluciji nastaviš velikost slika malo na manj in črta bo izginila... podobno se meni pojavlja, vendar je črta modra in v zgornjem desnem vogalu... jebiga
yjj ::
Ta Atijeva grafična kartica je znana po tem da povzroča težave na velikih trinitronskih monitorjih
nemesis ::
Zivjo!
glede rdecih crt ne vem nic, ker mam jst dve sivi
Imam Vision Master pro 450. Cez ekran potekata dve sivi crtici, ki sta skoraj neopazni in se jih clovek hitro navadi... Opisani sta ze v navodilih, ki so bila prilozena monitroju (crti pa sta posledici nekih zic znotraj ekrana, ki meceta senco na povrsino )
To so moje crte - sam glede na to, da je tvoja rdeca pa ne bi vedel odgovora. Preberi navodila.
Poleg tega nisi povedal, kdaj si prvic opazil crto...
lp,
nemesis
glede rdecih crt ne vem nic, ker mam jst dve sivi
Imam Vision Master pro 450. Cez ekran potekata dve sivi crtici, ki sta skoraj neopazni in se jih clovek hitro navadi... Opisani sta ze v navodilih, ki so bila prilozena monitroju (crti pa sta posledici nekih zic znotraj ekrana, ki meceta senco na povrsino )
To so moje crte - sam glede na to, da je tvoja rdeca pa ne bi vedel odgovora. Preberi navodila.
Poleg tega nisi povedal, kdaj si prvic opazil crto...
lp,
nemesis
msmiha ::
Poglej, če maš zraven kaj magnetnega!
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
VASkO ::
jaz mam tudi to, pa se par drugih ma to. IIyama ima pac 50% defektnih monitorjev - slaba konvergenca slike. Topovi streljajo navzkriz, kar lahko opazis, ce narise eno ravno crto in jo pobarvas s tremi osnovnimi barvami (RGB), 1/3 z rdeco, 2/3 z zeleno in zadnji del z rdeco barvo. Pri meni taka crta zgleda kot tri razlicne vzporedne crte.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je lahko vzrok za črto na LCD zaslonu ?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2355 (1800) | #000000 |
» | Kakšen zaslon imate? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5458 (4792) | ombre |
» | Kupujem nov monitor 22" CRT, katerega priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 2378 (1768) | glinik |
» | Izbira med 19-palčnikiOddelek: Kaj kupiti | 3503 (2658) | dexterboy |
» | 22"Oddelek: Kaj kupiti | 2133 (1942) | Kovax |