Forum » Omrežja in internet » Chrome in nedelujoče spletne strani
Chrome in nedelujoče spletne strani
HyperGL ::
Pozdravljeni!
Bi mi lahko kdo, ki uporablja google chrome povedal ali mu deluje spletna strani www.viviss.si (oddelek za oblikovanje in fotografijo) v slovenskem jeziku?
Tako, da ima prikazano isto, kar je razvidno na spodnji zaslonski sliki:
Namreč sedaj ugotavljam (žal prepozno), da samo z google chrome ne morem dostopati do slovenske verzije. Pa me sedaj zanima le zato, da znam povedati točno kaj ne deluje administratorju in se s tem ugotovi ali je problem na google chromu ali na strani.
Hvala!
Bi mi lahko kdo, ki uporablja google chrome povedal ali mu deluje spletna strani www.viviss.si (oddelek za oblikovanje in fotografijo) v slovenskem jeziku?
Tako, da ima prikazano isto, kar je razvidno na spodnji zaslonski sliki:
Namreč sedaj ugotavljam (žal prepozno), da samo z google chrome ne morem dostopati do slovenske verzije. Pa me sedaj zanima le zato, da znam povedati točno kaj ne deluje administratorju in se s tem ugotovi ali je problem na google chromu ali na strani.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nucal bi stari Google ChromeOddelek: Pomoč in nasveti | 2593 (1871) | SmeskoSnezak |
» | Google chromeOddelek: Pomoč in nasveti | 1451 (829) | c00L3r |
» | Chome - VistaOddelek: Pomoč in nasveti | 925 (820) | Cervantes |
» | Google Chrome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15020 (9243) | Tr0n |
» | IE izgublja, Chrome pridobivaOddelek: Novice / Brskalniki | 4477 (2638) | Tr0n |