Forum » Kaj kupiti » Disk HDD WesterenDigital - Torrenti...
Disk HDD WesterenDigital - Torrenti...
B-king ::
Pozdravljeni!
Ker je star disk "spustil dušo", kupujem nov disk za stacionarni (velikost od 2 - 4 TB). Disk bo uporaben zgolj in samo za izmenjavo torrent datotek in bo obratoval skoraj vedno 24 ur na dan.
Zanima me vaše mnenje, kakšen oziroma kateri disk naj kupim. Sam se nekako nagibam k proizvajalcu WesterenDigital (Red, blue oziroma Black model - odvisno od velikosti -->$$$$), ker sem imel do sedaj samo pozitivne izkušlje z njimi.
Torej prosim za nasvet kateri disi so dobri za torrente in kateri ne od znamke WD. Aja naj povem še to, da imam diske ki so gnani 24 ur dnevno hlajene z procesorskimi hladilniki in 120mm ventilatorji.
hvala
Ker je star disk "spustil dušo", kupujem nov disk za stacionarni (velikost od 2 - 4 TB). Disk bo uporaben zgolj in samo za izmenjavo torrent datotek in bo obratoval skoraj vedno 24 ur na dan.
Zanima me vaše mnenje, kakšen oziroma kateri disk naj kupim. Sam se nekako nagibam k proizvajalcu WesterenDigital (Red, blue oziroma Black model - odvisno od velikosti -->$$$$), ker sem imel do sedaj samo pozitivne izkušlje z njimi.
Torej prosim za nasvet kateri disi so dobri za torrente in kateri ne od znamke WD. Aja naj povem še to, da imam diske ki so gnani 24 ur dnevno hlajene z procesorskimi hladilniki in 120mm ventilatorji.
hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako poslati/shareati 15Gb file v NEM? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5443 (4214) | Superboyy |
» | Zmanjkuje prosora na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 2632 (2397) | sk20 |
» | PopCorn Hour A-100 in A-110 HD predvajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15957 (7889) | LuGi |
» | podatki se mi sesujejo na ca. 1/4 letaOddelek: Pomoč in nasveti | 1411 (1013) | bukev |
» | Velikost diska (namesto 200GB 130 GB)Oddelek: Strojna oprema | 1262 (1184) | bigm |