Forum » Mobilne tehnologije » Nakup telefona iz UK
Nakup telefona iz UK
buuu ::
Pozdravljeni,
odločam se da bi si iz uk preko amazona naročil mobilni telefon, vendar ne vem če bi na njem delovale slovenske sim kartice, saj je telefon iz UK.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
LP
odločam se da bi si iz uk preko amazona naročil mobilni telefon, vendar ne vem če bi na njem delovale slovenske sim kartice, saj je telefon iz UK.
Za odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.
LP
hojnikb ::
a ni ena tema dovolj ?
Sicer pa, če je stvar odklenjena, potem bo delal. Polnilec bo sicer treba menjat..
Sicer pa, če je stvar odklenjena, potem bo delal. Polnilec bo sicer treba menjat..
#brezpodpisa
kako to mislite odklenjena?
(opravičujem se zaradi nevednosti)
Pri telefonu piše samo
(opravičujem se zaradi nevednosti)
Pri telefonu piše samo
sim free
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buuu ()
black ice ::
Pred nakupom si poglej, če podpira ista frekvenčna območja kot jih uporabljamo v Sloveniji. Kupiti boš moral drug polnilec, za povrh plačaš še davek in carino. Če se splača presodi sam.
Je pa vsake toliko odprta podobna tema, zato bi se lahko potrudil in malce sam pobrskal.
Je pa vsake toliko odprta podobna tema, zato bi se lahko potrudil in malce sam pobrskal.
r3dkv1c4 ::
Telefon more bit odklenjen na vse operaterje ...
angleži nimajo zaklenjenih telefonov.
buuuu - http://www.amazon.de/Nokia-Smartphone-T...
zakaj ga ne naročiš tu....
sam sem kupil sony-ja preko amazon.de in dela kot mora
vse kar je, da mu zamenjas jezik.
Pa tudi delivery je krajši.
Poizkusi ga vzet na račun kake firme, boš še 19% ceneje prisel skozi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
kak pa prideš v kontakt s kako firmo če je nimam, sej kr tak mi pa ena firma ne bo delala uslug
r3dkv1c4 ::
kak pa prideš v kontakt s kako firmo če je nimam, sej kr tak mi pa ena firma ne bo delala uslug
Ima mogoče kak sosed s.p. ali pa od staršev prijatelji....
....ravno toliko oni tebi uslugo, kot ti njim, kajti telefoni gredo v stroške.
V primeru, da ti to ne uspe je pa še vedno bolj poceni, kot tvoja opcija in prej boš dobil aparat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri RCA kabel kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1385 (1182) | Scorpia |
» | Windows 8.1 tablica? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15184 (8705) | Lonsarg |
» | Kateri telefon mi priporočate do 150€? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23784 (19588) | hojnikb |
» | Nakup rabljenega telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 5739 (5158) | StajercSSS |
» | Multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 1411 (1182) | Enterprise |