Forum » Elektrotehnika in elektronika » ploščica za vezje?
ploščica za vezje?
Taras_Bulba ::
Jo! Kako se imenuje takale ploščica, kje bi se jo dal staknt, kolk stane? Hvala
Predvsem kako se imenuje, naprej bom že sam...
Predvsem kako se imenuje, naprej bom že sam...
Brane2 ::
Pred časom sem jih dal delat nekaj zase. ( parsto kosov)
Če jih hočeš, jih ponujam za 500 SIT/kos enostranske in 600 SIT-kos dvostranske.
Platice so dimenzij 160x100 mm. Material CEM1- nekaj med pertinaksom in vitroplastom. Za te zadeve je zanimiv, ker se ga veliko lažje reže od vitroplasta.
Drugače pa jih zagotovo dobiš tudi v HTE- v najrazličnejših oblikah, čeprav priporočam tiste z enostavnim rastrom lukenj, kot je recimo tale (moja):
Če jih hočeš, jih ponujam za 500 SIT/kos enostranske in 600 SIT-kos dvostranske.
Platice so dimenzij 160x100 mm. Material CEM1- nekaj med pertinaksom in vitroplastom. Za te zadeve je zanimiv, ker se ga veliko lažje reže od vitroplasta.
Drugače pa jih zagotovo dobiš tudi v HTE- v najrazličnejših oblikah, čeprav priporočam tiste z enostavnim rastrom lukenj, kot je recimo tale (moja):
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
the_unborn ::
brane: s cim se da ta jajca rezat? prej sem mel eno ki se je super lomila po luknjah, zdej mam pa eno k sploh ne gre, lahko bi jo prerezal z dremlom
Brane2 ::
Plošče iz vitroplasta je težko rezat.
Če se ti mudi, lahko z OLFA nožem narediš zarezo z zgornje in spodnje strani, nato pa jo prelomiš. Ker je stvar trda, boš moral solidno potegniti kakih 20x z vsake strani, po posegu p se bo OLFA nož postal top...
Bolj pravilna pot je z žagico za rezbarjenje...
Če se ti mudi, lahko z OLFA nožem narediš zarezo z zgornje in spodnje strani, nato pa jo prelomiš. Ker je stvar trda, boš moral solidno potegniti kakih 20x z vsake strani, po posegu p se bo OLFA nož postal top...
Bolj pravilna pot je z žagico za rezbarjenje...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
amper ::
Jaz sem to stvar včasih rezal z škarjami za pločevino (pleh).
Delaj dobro in pusti vrabčkom čivkati !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hlajenje_modifikacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2274 (1486) | Napajalc |
» | Kje bi dobil tako ploscicoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4959 (3839) | SSH |
» | fake tiskana vezjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1986 (1577) | Brane2 |
» | Homemade fan controler (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11571 (9635) | SodVina |
» | pritrditev vodnega bloka na Celerona 733Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1070 (934) | SkIDiver |