Forum » Mobilne tehnologije » Android - kupljene aplikacije = na suho v dupe
Android - kupljene aplikacije = na suho v dupe
first_line ::
Ali mi lahko kdo razloži zakaj K. so avtorji večine aplikacij take p***e, da ti program ob zagonu joka da ne more preveriti licence (če nisi na netu) in se izklopi?
Ali so res tako pogoltni da ne vidijo da bo to je***o samo tiste ki so aplikacijo plačali, ne pa te ki so jo sneli s travnika?!?
Sam moram kupljene aplikacije krekat, da jih sploh lahko uporabljam brez podatkovne povezave. Narobe svet :(
Govorim o Swype, MXPlayer...
Ali so res tako pogoltni da ne vidijo da bo to je***o samo tiste ki so aplikacijo plačali, ne pa te ki so jo sneli s travnika?!?
Sam moram kupljene aplikacije krekat, da jih sploh lahko uporabljam brez podatkovne povezave. Narobe svet :(
Govorim o Swype, MXPlayer...
BladE_ ::
Prvič slišim, da bi moral imeti podatke vklopljene za uporabo aplikacije... Če pa že gre za tako veliko težavo ni vrag, da ne obstaja alternativa tem aplikacijam(par centov boš pa že pozabil)!
Akcija - Reakcija
gendale ::
meni delata swype in mxplayer z izklopljenim omrežjem (airplane mode)
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
first_line ::
Aplikacijo/e sem kupil ker so mi res uporabne in sem hotel podpreti avtorje za njihovo delo.
Prejšni vikend pa mi je swype zajokal da ne more preveriti licence in nisem mogel natipkati mesiđa (seveda sem preklopil na osnovno tipkovnico).
Pa kakšen mesec nazaj mi je MX player isto zajokal da ne more preveriti licence in se je lepo izklopil.
Nauk te zgodbe je, da če imaš skrekano aplikacijo jo lahko uporabljaš brez problemov pa še zastonj je.
Narobe svet skratka :(
Prejšni vikend pa mi je swype zajokal da ne more preveriti licence in nisem mogel natipkati mesiđa (seveda sem preklopil na osnovno tipkovnico).
Pa kakšen mesec nazaj mi je MX player isto zajokal da ne more preveriti licence in se je lepo izklopil.
Nauk te zgodbe je, da če imaš skrekano aplikacijo jo lahko uporabljaš brez problemov pa še zastonj je.
Narobe svet skratka :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Licenca windows (nadgradnja) - inšpekcija (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 13982 (9421) | Pimoz |
» | Microsoft zahteva popis programske opreme (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 36372 (21439) | Mavrik |
» | Google pripravlja Android predstavitevOddelek: Novice / Android | 15952 (13627) | Mavrik |
» | Linux - zvočni podsistem u P.M.?Oddelek: Operacijski sistemi | 2254 (1567) | amigo_no1 |
» | Preizkusili smo: Galaxy TabOddelek: Novice / Nova vsebina | 11995 (8668) | kopernik |