Forum » Hlajenje in modifikacije » se kdo brez PWM-ja na MB?
se kdo brez PWM-ja na MB?
tiny ::
Verjetno je ze kdo vprasal, ampak ker sem dokaj nov, me vseeno zanima...
Kaj narediti, ce tvoj Motherboard nima PWM-ja za kontrolirat ventilatorje (ampak ima pa vse senzorje in veselo kaze temp. ohisja in cpuja)? Razna stikala, potenciometri in podobno tukaj ne pridejo v postev. Rad bi namrec imel cisto pravo procesorsko hlajeno masino. Po moznosti krmiljeno preko kaksnega COM ali pa LPT porta in z nastavljivim dretjem ventilatorjev.
btw: vec kot je lotanja, bolj sem hepi..
Ideje?
by tiny
Kaj narediti, ce tvoj Motherboard nima PWM-ja za kontrolirat ventilatorje (ampak ima pa vse senzorje in veselo kaze temp. ohisja in cpuja)? Razna stikala, potenciometri in podobno tukaj ne pridejo v postev. Rad bi namrec imel cisto pravo procesorsko hlajeno masino. Po moznosti krmiljeno preko kaksnega COM ali pa LPT porta in z nastavljivim dretjem ventilatorjev.
btw: vec kot je lotanja, bolj sem hepi..
Ideje?
by tiny
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tišanje napajalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12468 (8541) | Heavy |
» | Hlajenje ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 5042 (4516) | Seljak |
» | Hlajenje - ventilatorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 4866 (4269) | korošc |
» | Po dolgem času nov test ventilatorjev na Silent PC Review (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 13154 (9298) | BladE_ |
» | Kabel PWM Arctic CoolingOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3234 (3096) | JanezH |