» »

Vračilo diska - mimovrste

Vračilo diska - mimovrste

trololo2 ::

Kratko vprašanje, preden se jutri obrnem na mimovrste.

Danes sem v popravilo dobil en star MSI-jev laptop z razlago da je crknil HDD, zraven pa so mi dali že nov HHD naročen pri mimovrste. Po parih urah zajebavanja sem ugotovil da je na laptopu dejansko šla osnovna plošča, saj po prižigu računalnik razen prižiga ventilatorja ne da od sebe ničesar. Vprašanje je če lahko HDD vrnem nazaj po tem ko sem ga že vzel iz pakiranja. Disk je jasno brezhiben, v bistvu niti nikoli ni bil pognan. Ima kdo izkušnje okrog tega?

Okapi ::

Načeloma bi ga morali vzeti nazaj (če je še znotraj zakonskega roka za preklic nakupa).

O.

St235 ::

trololo2 je izjavil:

Kratko vprašanje, preden se jutri obrnem na mimovrste.

Danes sem v popravilo dobil en star MSI-jev laptop z razlago da je crknil HDD, zraven pa so mi dali že nov HHD naročen pri mimovrste. Po parih urah zajebavanja sem ugotovil da je na laptopu dejansko šla osnovna plošča, saj po prižigu računalnik razen prižiga ventilatorja ne da od sebe ničesar. Vprašanje je če lahko HDD vrnem nazaj po tem ko sem ga že vzel iz pakiranja. Disk je jasno brezhiben, v bistvu niti nikoli ni bil pognan. Ima kdo izkušnje okrog tega?

Če je bil izdelek kupljen na daljavo lahko v 14 dneh kupec brez razloga odstopi od pogodbe vrne izdelek in zahteva vračilo kupnine.

stb ::

Da, če je kupec fizična oseba. Podjetja ne uživajo enake zaščite.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Asus Servis

Oddelek: Pomoč in nasveti
359695 (7656) DOOM_er
»

Disk prenea delovati po 5 minutah

Oddelek: Strojna oprema
81293 (1182) stalker
»