Forum » Kaj kupiti » Vračilo diska - mimovrste
Vračilo diska - mimovrste
trololo2 ::
Kratko vprašanje, preden se jutri obrnem na mimovrste.
Danes sem v popravilo dobil en star MSI-jev laptop z razlago da je crknil HDD, zraven pa so mi dali že nov HHD naročen pri mimovrste. Po parih urah zajebavanja sem ugotovil da je na laptopu dejansko šla osnovna plošča, saj po prižigu računalnik razen prižiga ventilatorja ne da od sebe ničesar. Vprašanje je če lahko HDD vrnem nazaj po tem ko sem ga že vzel iz pakiranja. Disk je jasno brezhiben, v bistvu niti nikoli ni bil pognan. Ima kdo izkušnje okrog tega?
Danes sem v popravilo dobil en star MSI-jev laptop z razlago da je crknil HDD, zraven pa so mi dali že nov HHD naročen pri mimovrste. Po parih urah zajebavanja sem ugotovil da je na laptopu dejansko šla osnovna plošča, saj po prižigu računalnik razen prižiga ventilatorja ne da od sebe ničesar. Vprašanje je če lahko HDD vrnem nazaj po tem ko sem ga že vzel iz pakiranja. Disk je jasno brezhiben, v bistvu niti nikoli ni bil pognan. Ima kdo izkušnje okrog tega?
St235 ::
Kratko vprašanje, preden se jutri obrnem na mimovrste.
Če je bil izdelek kupljen na daljavo lahko v 14 dneh kupec brez razloga odstopi od pogodbe vrne izdelek in zahteva vračilo kupnine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus ServisOddelek: Pomoč in nasveti | 9695 (7656) | DOOM_er |
» | Disk prenea delovati po 5 minutahOddelek: Strojna oprema | 1293 (1182) | stalker |
» | strela z oblačnega ga jeOddelek: Strojna oprema | 2430 (1587) | Jst |
» | Toshiba servis za prenosnikeOddelek: Pomoč in nasveti | 4750 (3187) | Jakka |
» | P5QL PRO in 4 piskiOddelek: Strojna oprema | 897 (836) | kuglvinkl |