Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 700 in Lotus Traveler
Nokia 700 in Lotus Traveler
adv0kat ::
Pozdravljeni.
Ob nameščanju Lotus Traveler-ja na Nokio 700 (OS: Belle FP2) mi Installer ob preverjanju posodobitev javi: "Odziv nakazuje, da strežnik ne podpira namestitvenega programa Lotus Installer", in namestitev ni mogoča.
Aplikacijo lahko brez težav namestim na Nokio E52, kar bi lahko pomenilo, da je s strežnikom vse v redu (kar mi zagotavljajo tudi kolegi v IT).
Ali ima kdo rešitev oz. kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe in kako to odpraviti?
Hvala in prijazen pozdrav.
Ob nameščanju Lotus Traveler-ja na Nokio 700 (OS: Belle FP2) mi Installer ob preverjanju posodobitev javi: "Odziv nakazuje, da strežnik ne podpira namestitvenega programa Lotus Installer", in namestitev ni mogoča.
Aplikacijo lahko brez težav namestim na Nokio E52, kar bi lahko pomenilo, da je s strežnikom vse v redu (kar mi zagotavljajo tudi kolegi v IT).
Ali ima kdo rešitev oz. kakšno idejo, kaj bi lahko bilo narobe in kako to odpraviti?
Hvala in prijazen pozdrav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14895 (9558) | matobeli |
» | Nokia C7 (N8) Slovenski SwypeOddelek: Mobilne tehnologije | 3850 (2273) | Fuks |
» | Garmin XT - satelitiOddelek: Mobilne tehnologije | 6717 (3040) | cebelar123 |
» | .JAR emulator..karkoliOddelek: Mobilne tehnologije | 2101 (1521) | lukaz |
» | Navdušenje nad iPhoni plahni?Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5406 (3591) | d0rK |