» »

Pomoč za MP3

Pomoč za MP3

Cole5587 ::

Dober dan,

Zadnjih par dni gledam veliko Mp3 playerjev in moram rečt da sem še bol zblojen kot sm biu, zato bi rabil malo pomoči pri izbiri in nakupu :P

OK, torej kaj me zanima pri MP3-ju je sledeče:

1) -"dolga doba baterije": v mislih imam 30ur+ če se le da, ali da ima vsaj odstranljivo baterijo, katero se da zamenjat (brez AAA baterij, če je kaj takega)...

2) -"memory/spomin": 30GB+ oz, možnost razširitve z karticami ali kaj podobnega...

3) -"izdelava/audio": no ja, tukaj se da debatirat, predvsem gledam to da da mu švic in dolga uporaba ne škodita, ter da daje od sebe lep zvok, ker nekateri so poraz... kar se tiče teh dveh stvari...

3) -"cena": če po pravici povem sm odprt za vse 3 trge €(nižji,srednji,visoki), dokler, ponudi to kar je pod točko 1-2.

Kaj me preveč ne zanima, je sledeče:

Nimam namena gledat filmov na njemu, ne igrat igric, ne surfat po netu, delat slik, ali kar koli podobnega, za to imam telefon in računalnik.
Seveda razumem da je tričetrt stvari že ss tem, hočem samo povedat da mi je vseeno, če ima to ali ne :)

Hvala za kakršno koli pomoč že v naprej.
Lep pozdrav
Cole

GeForce ::

Nevem kako je glede baterije, ampak glede vseh ostalih zahtev, mislim da bi ti ustrezala Sansa Clip+ ali Sansa Clip Zip

Cole5587 ::

Zgleda uredu, malo sm prebral o njemu in je doba baterije cilka 4-8ur, Sansa pravi 15ur, samo uporabniki imajo svoja mnenja , ki se mi zdijo bolj verostojna :)
A je še kaj podobnega na trgu, ker če po pravici povem, jih je mnogo preveč, da bi vse pregledov....
Kaj pa z aplom in tistim Itunes? a to moraš vsako pesem kupit preden jo imaš lahko, ali deluje na standart "drag and drop" varjanto?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri MP3 predvajalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
285438 (3720) Dr.S
»

Nakup MP3 predvajalnika

Oddelek: Kaj kupiti
61821 (1579) joze-67
»