Forum » Pomoč in nasveti » Home wifi router, moznost udpxy
Home wifi router, moznost udpxy
xandros ::
Iscem informacijo, kateri router z naslednjimi zahtevami:
- stabilen
- dober wifi (ne rabi biti vrhunski)
- giga porti (3 racunalniki, vsi na giga mreznih)
- vpn, pptp
- da gor deluje udpxy
- ugodna cena
Gledal sem tega, http://www.mimovrste.com/artikel/247000...
A gre gor na ta router udpxy?
Na kaksnih routerjih vi laufate udpxy?
- stabilen
- dober wifi (ne rabi biti vrhunski)
- giga porti (3 racunalniki, vsi na giga mreznih)
- vpn, pptp
- da gor deluje udpxy
- ugodna cena
Gledal sem tega, http://www.mimovrste.com/artikel/247000...
A gre gor na ta router udpxy?
Na kaksnih routerjih vi laufate udpxy?
Grega_K ::
Po hitrem pregledu si upam trditi, da udpxy deluje na vseh routerjih, ki podpirajo DD-WRT.
V kolikor temu ni tako, me kar popravite.
Priporočam kakšen Asusov router, njihov privzeti firmware ni najboljši, a DD-WRT vsaj na mojem routerju (RT-N16) deluje odlično.
V kolikor ste pripravljeni zapraviti malce več, je to odlična izbira: Asus RT-N66U; ali pa 802.11ac različica: Asus RT-AC66U
Cena morda ni najbolj ugodna, a so Asusovi routerji mnogo boljši (poglejte npr. količino RAMa pri RT-N66U, ki je 256Mb) od konkurence.
V kolikor pa ne potrebujete tako zelo zmogljivega routerja, pa priporočam RT-N16.
Kot že predhodno omenjeno, si lastim ta router in nimam težav s poganjanjem rešitve DD-WRT (ima 128Mb RAMa).
V kolikor temu ni tako, me kar popravite.
Priporočam kakšen Asusov router, njihov privzeti firmware ni najboljši, a DD-WRT vsaj na mojem routerju (RT-N16) deluje odlično.
V kolikor ste pripravljeni zapraviti malce več, je to odlična izbira: Asus RT-N66U; ali pa 802.11ac različica: Asus RT-AC66U
Cena morda ni najbolj ugodna, a so Asusovi routerji mnogo boljši (poglejte npr. količino RAMa pri RT-N66U, ki je 256Mb) od konkurence.
V kolikor pa ne potrebujete tako zelo zmogljivega routerja, pa priporočam RT-N16.
Kot že predhodno omenjeno, si lastim ta router in nimam težav s poganjanjem rešitve DD-WRT (ima 128Mb RAMa).
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri router? (strani: 1 2 3 4 … 128 129 130 131 )Oddelek: Kaj kupiti | 1283849 (2849) | BlaY0 |
» | Kateri High-End Router za domačo rabo?Oddelek: Kaj kupiti | 12183 (9284) | OldSkul |
» | Kateri izmed navedenih usmerjevalnikov bi bil optimalna/najboljša izbiraOddelek: Kaj kupiti | 1905 (1465) | ropo009 |
» | Router... again :)Oddelek: Omrežja in internet | 2417 (2186) | amigo_no1 |