Forum » Kaj kupiti » Mikro + Polo
Mikro + Polo
STU-III ::
Pozdravljeni,
rad bi naročil nekaj stvari iz market.mikro-polo.si, pa piše pri registraciji, da je obvezen vnos imena podjetja, ki pa ga jaz nimam, a to pomeni, da fizični uporabniki sploh ne morejo kupovati ali kako al je kakšna rešitev za to?
Hvala, LP
rad bi naročil nekaj stvari iz market.mikro-polo.si, pa piše pri registraciji, da je obvezen vnos imena podjetja, ki pa ga jaz nimam, a to pomeni, da fizični uporabniki sploh ne morejo kupovati ali kako al je kakšna rešitev za to?
Hvala, LP
Line secured.
bluefish ::
B2B trgovec.
Kliči in se pozanimaj, če kako malenkost prodajo tudi fizični osebi. Ne računaj na to, da boš kupoval kisline in podobno.
Kliči in se pozanimaj, če kako malenkost prodajo tudi fizični osebi. Ne računaj na to, da boš kupoval kisline in podobno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
B2B trgovec.
Ne, mislil sem za opremo, ne za kemikalije, hvala.
LP
Line secured.
Fiškališ ::
Kot ime podjetja vpišite NE in sistem vas registrira. Kot fizična oseba pa lahko kupujete le z 100% avansom. Drugače pa lahko vprašanja pošljete na info@mikro-polo.si, sigurno vam bodo odgovorili, so zelo ažurni in prijazni.
Lp
Lp
Kot ime podjetja vpišite NE in sistem vas registrira. Kot fizična oseba pa lahko kupujete le z 100% avansom. Drugače pa lahko vprašanja pošljete na info@mikro-polo.si, sigurno vam bodo odgovorili, so zelo ažurni in prijazni.
Lp
Najlepša hvala!
Line secured.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izopropanol? Etanol? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31153 (8426) | AtaStrumf |
» | Nakup osnovnega kemijskega seta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8859 (6445) | Raptor F16 |
» | metilni alkohol - kje kupiti?Oddelek: Loža | 8694 (7658) | dreta |
» | Pipa v kuhinji tociOddelek: Pomoč in nasveti | 1382 (1087) | SmeskoSnezak |
» | kirurške škarjeOddelek: Loža | 1756 (1386) | Gandalfar |