Forum » Pomoč in nasveti » ne odpira mi določenih strani
ne odpira mi določenih strani
suza ::
zdravo,
računalnik mi noče odpret določenih strani. Do včeraj je delovalo vse normalno potem sem dobila neki email katerega sem kliknila -vem da ga ne bi smela- in se je pokazal za neki virus saj mi je izbrisal dolečene emaile. Nato sem zagnala novega Avasta in mi je našel virus oz. okužbo imenovano Win: 32: Trojan-gen katerega je tudi izbrisal-vsaj mislim da. Sedaj pa mi še vedno ne gre odpreti določenih strani. V varnem načinu pa mi delujejo vse strani normalno. Kaj morem sedaj storiti?
računalnik mi noče odpret določenih strani. Do včeraj je delovalo vse normalno potem sem dobila neki email katerega sem kliknila -vem da ga ne bi smela- in se je pokazal za neki virus saj mi je izbrisal dolečene emaile. Nato sem zagnala novega Avasta in mi je našel virus oz. okužbo imenovano Win: 32: Trojan-gen katerega je tudi izbrisal-vsaj mislim da. Sedaj pa mi še vedno ne gre odpreti določenih strani. V varnem načinu pa mi delujejo vse strani normalno. Kaj morem sedaj storiti?
suza ::
problem z odpiranjem strani je rešen, problem je bil v antivirusnem programu Avast, ki ni dovoljeval odpreti določenih strani, sedaj sem ga izklopila in mi sistem normalno deluje.
Izi ::
Ja, seks je nevarna reč, tudi če ga samo gledaš preko interneta hitro stakneš kakšen virus
Z izklopom Avasta problem ni rešen, ravno obratno. Virusi se bodo sedaj v miru množili, ti pa boš živela v prepričanju, da je vse v redu, dokler ne bo vse skupaj odpovedalo in bo pomagal samo še popolni format trdega diska.
Z izklopom Avasta problem ni rešen, ravno obratno. Virusi se bodo sedaj v miru množili, ti pa boš živela v prepričanju, da je vse v redu, dokler ne bo vse skupaj odpovedalo in bo pomagal samo še popolni format trdega diska.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brisanje virusa v spletnem brskalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1226 (936) | luxxx7 |
» | Internet problem .Oddelek: Pomoč in nasveti | 9786 (8761) | Gregor3 |
» | Error 503Oddelek: Pomoč in nasveti | 1590 (1467) | Power11 |
» | strani mi ne odpreOddelek: Omrežja in internet | 931 (931) | CharlyCSM |
» | dostop do nekaterih strani dela samo preko proxy-jaOddelek: Omrežja in internet | 1059 (880) | SaXsIm |