Forum » Zvok in slika » Kateri LED LCD TV do 1000€ kupiti?
Kateri LED LCD TV do 1000€ kupiti?
error7891 ::
Kupujem nov televizor in nisem najbolj na tekočem katere znamke in modeli tv-jev so sedaj in.
Pri televiziji mi niso toliko pomembni raznorazni dodatki in bombončki, ki jih ima televizija, ampak mi je najpomembneje da ima televizor prave barve in ostrino, skratka dobro sliko. Od dodatkov kvečjemu potrebujem usb vrata, da bom lahko gledal filme iz usb ključa in pa da televizija prikazuje slo podnapise.
Diagonala zaslona naj bo tam okoli 120cm. Cena je max 1100€ več ne!
Gledal sem tega in me zanima če ima ok sliko ali obstaja še boljši nakup za ta denar?
ue46es6710-smart-led-samsung
Pri televiziji mi niso toliko pomembni raznorazni dodatki in bombončki, ki jih ima televizija, ampak mi je najpomembneje da ima televizor prave barve in ostrino, skratka dobro sliko. Od dodatkov kvečjemu potrebujem usb vrata, da bom lahko gledal filme iz usb ključa in pa da televizija prikazuje slo podnapise.
Gledal sem tega in me zanima če ima ok sliko ali obstaja še boljši nakup za ta denar?
Han ::
Predlagani ima vse kar iščeš, slika je OK. Je pa to lanski model.
Podoben letošnji je npr. UE46F6400. Sicer ima polovico nižji CMR, a tega praktično ne boš opazil.
Iz LG tabora izgleda v redu 47LA6608.
Podoben letošnji je npr. UE46F6400. Sicer ima polovico nižji CMR, a tega praktično ne boš opazil.
Iz LG tabora izgleda v redu 47LA6608.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
T_F_7 ::
ko izbereš model poglej na ceneje.si ali kakem podobnem portalu kje ga dobiš za najnižjo ceno, da ne boš slučajno v kakem big bangu kupoval in ga preplačal za 200€.
Brias ::
Kupujem nov televizor in nisem najbolj na tekočem katere znamke in modeli tv-jev so sedaj in.
http://www.moj-tv.com/led-tv/samsung-ue...
918 eur
http://www.makspro.si/index.php/led-lcd...
918 eur
sigurno se da se kje ceneje dobiti ...
Zheegec ::
Zakaj kupuješ LED LCD z navadno matriko, če so ti pomembne barve? IPS LCDjev praktično ni več, tako da kar po plazmo!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Skoraj sem že čisto odločen, da grem v soboto po tegale:
47pfl6008k12-led-tv-philips
Bo to vredo nakup in bodo delovali tudi slo podnapisi zraven filmov (.srt, itd.)?
ALIEn3001 gledam plazme ampak imajo vse preveliko diagonalo zaslona, za takšno ceno kot jaz kupujem. 150cm mi je preveč, ker imam v dnevni sobi oddaljenost gledanja televizije 3.3 metra.
47pfl6008k12-led-tv-philips
Bo to vredo nakup in bodo delovali tudi slo podnapisi zraven filmov (.srt, itd.)?
ALIEn3001 gledam plazme ampak imajo vse preveliko diagonalo zaslona, za takšno ceno kot jaz kupujem. 150cm mi je preveč, ker imam v dnevni sobi oddaljenost gledanja televizije 3.3 metra.
Han ::
V osnovnem prospektu SRT podnapisi niso omenjeni, v navodilih za uporabo pa so. Če dejansko delujejo, s šumniki vred, bom verjel, ko bom to videl na lastne oči. Starejši Philipsi podnapisov niso podpirali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
medenko ::
Tv sprejemnik SAMSUNG 46F6500
Vaša cena: 1.063,78 €
Spletna cena: 1.109,00 €
Dobavljivost: Na zalogi
Vaša cena: 1.063,78 €
Spletna cena: 1.109,00 €
Dobavljivost: Na zalogi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje TV programa na USB ključOddelek: Zvok in slika | 8780 (6219) | refosk |
» | Samsung smart TV in WiFi problemOddelek: Omrežja in internet | 3837 (3570) | Han |
» | nakup LED LCD televizorjaOddelek: Zvok in slika | 6180 (5614) | HDvideo |
» | Samsung vs LG (TV)Oddelek: Zvok in slika | 4517 (3654) | zegler |
» | nakup led televizorja?Oddelek: Kaj kupiti | 4844 (4686) | Zheegec |